Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:TSTS Group (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

TSTS Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 52 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ab seaman - e re

TSTS Group

-
Tiranë, Shqipëri
Kerkohen dhe pranohen vetem aplikime nga marinar me eksperience ne bordin e anijeve tregtare (udhetime nderkombetare sipas nevojave te kompanise). kontrate 5+1 muaj. paga neto fillestare 945 $ /muaj. kandidatet duhet te zoterojne certifikime stcw10 shqiptare, te njohin gjuhen angleze ose ate italiane ! te interesuarit të dergojne cv e tyr...

Teknik ndricimi - e re

TSTS Group

-
Tiranë, Shqipëri
- garanton suportin teknik përgjatë provave dhe ekzekutimit të shfaqjeve në një teatër për të siguruar ndriçimin korrekt. - furnizon të gjitha paisjet sipas kërkesave dhe nevojave për të mbështetur aktivitet e planifikuara si grupet dhe artistët. - është përgjegjës për të gjithë kërkesat dhe është i kujdesshëm më çfarë është në përdorim p...

Bartender(showman). - e re

TSTS Group

-
Shqipëri
Costa shpall pozicionin urgjent vakant të baristit. personi duhet të jetë njohës i mirë i gjuhës angleze dhe të ketë njohuri mesatare në një gjuhë tjetër. ekperiencë 10 vite në fushën e hotelerisë dhe i aftë të japë "shfaqje" me përgatitjen e kokteilit. kontratë 8 mujore me të drejtë rinovimi. pagë 1066$ dhe bonuse performance. nëse i plo...

Ekspert produktesh - e re

TSTS Group

-
Shqipëri
Ekspert i produkteve (itali) përshkrimi: eksperti i produkteve është një figurë tërësisht e dedikuar për produktin dhe marken. nuk ka nje funksion per shitje,por eshte ne gjendje te percjelle emocionet per marken dhe per produktin ,duke i dhene jete komunikimit me klientin bazuar ne empatine e tij . qëllimi i funksionit objektivat e këtij...

Operatore në kroçera - e re

TSTS Group

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohen operatore për shërbimin ndaj klienteve për kroçerat e costës. - siguron informacion në kohë dhe të detajuar rreth shërbimeve të kroçerës, përgjigjet ndaj kërkesave dhe ankesave nga klientët në mënyrë që të japi një shërbim efektiv dhe profesional. - di të gjitha shërbimet në bord dhe proçedurat e kërkesavë. - mbulon shumë detyra ...

Teknik audio - e re

TSTS Group

-
Shqipëri
- garanton një suport teknik perfekt përgjatë përgatitjeve dhe përgjatë performancave në teatër dhe shfaqjeve në mënyrë që të garantohet suporti teknik i kërkuar nga aktiviteti. - furnizon paisjet sipas kërkesave dhe nevojave në mënyrë që të mbështesë aktivitet e planifikuara të argëtimit për gruper dhe artistët. - magazinon të gjithë pai...

Ndihmes/kuzhinier-e ne anijet e costa crociere - e re

TSTS Group

-
Shqipëri
Oferta punesimi ne anijet e costa crociere - menaxheret e kompanise costa, do te jene vazhdimisht ne shqiperi, per te testuar dhe rekrutuar ne bashkepunim me tsts group, kandidatet per pozicionin e punes ndihmes/kuzhinier-e ne bordin e anijeve te kesaj kompanie. kontratat jane 8 mujore me te drejte rinovimi, me paga qe fillojne nga 500 $ ...

Elektroaut(itali) - e re

TSTS Group

-
Shqipëri
Kjo figurë profesionale kujdeset për instalimin, riparimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve dhe pajisjeve elektrike dhe elektronike të automjeteve. aktiviteti: - kryen aktivitete të mirëmbajtjes së zakonshme ose të jashtëzakonshme në pajisjet ose impiantet elektrike; - kryen diagnostikimin e sistemeve të furnizimit; - siguron diagnostikimin e...

Teknik/programues televizioni tek costa crociere - e re

TSTS Group

-
Shqipëri
Kompania tsts group hap aplikimet per pozicionin teknik/programues televizioni tek costa crociere. nje teknik televizoni punon ne mirembajtjen dhe funksionimin e sistemit televiziv ne bord dhe organizon oraret e tv. kerkesat: pervoje pune ne transmetime televizive dhe/ose studime per prodhimin e videove. njohuri te video-kamerave . njohur...

Mekanik (itali) - e re

TSTS Group

-
Shqipëri
Kjo figurë profesionale merret me mirëmbajtjen e mjeteve motorike, pra identifikon dhe eliminon shkaqet e mosfunksionimit, duke riparuar problemet ose duke zëvendësuar komponentët e dëmtuar të motorëve, të sistemeve të tyre të furnizimit dhe të ftohjes, si dhe aparatet e transmetimit dhe të drejtimit të automjeteve. aktivitetet: - siguron...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - tsts group

Tsts group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane