Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Salus.tirana (Fshij) Fshijini të gjitha

Salus.tirana

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 17 rezultate (Këshilla për kërkim)

Sekretare administrate - e re

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit, spitali salus kërkon të punësojë sekretare në spitalin “salus” në tiranë. karakteristikat për kanditatët e suksesshëm janë: -diplomë universitare, -të ketë eksperiencë të mëparshme pune në këtë profil, preferohet eksperienca në struktura spitalore. -aftësi shumë të mira komunikuese. -aftë...

Ekonomist/e - e re

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit spitali salus kërkon ekonomist/e me karakteristikat si më poshtë: -të ketë kryer studimet e larta në degën përkatëse (preferohet dega finance- kontabilitet). -të ketë njohuri shumë të mira të programeve financiare, në vecanti programit alpha dhe financa 5. -të ketë njohuri shumë të mira në...

Kamarier /e - e re

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit spitali salus kërkon kamarier /e me karakteristikat si më poshtë: të jetë i komunikueshem dhe bashkëpunues. të jetë i/e gatshme të punoj me dy turne. të respektojë me përpikmeri oraret dhe kushtet e punës shkathtësi në punë. aftesi të mira bashkëpunuese që te punojë në grup. preferohen kan...

Recepsioniste - e re

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit, spitali salus kërkon të punësojë recepsioniste në spitalin “salus” në tiranë. karakteristikat për kanditatët e suksesshëm janë: -diplomë universitare, -të ketë eksperiencë pune në shërbimin e klientit, preferohet eksperienca në struktura spitalore, -aftësi shumë të mira komunikuese, -aftë...

Arkëtare - e re

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit, spitali salus kërkon të punësojë arkëtare në spitalin “salus” në tiranë. karakteristikat për kanditatët e suksesshëm janë: -diplomë universitare në ekonomi, -të ketë eksperiencë pune në këtë pozicion, -aftësi shumë të mira komunikuese, -aftësi të mira bashkëpunimi dhe pune në grup, -të je...

Infermier/e

Salus.tirana

-
Shkodër, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit spitali salus kërkon të punësojë infermier/e në klinikën “salus” në shkodër. karakteristikat për kanditatët e suksesshëm janë: -diplomë bachelor në infermieri. -diplomё master profesional nё kёtё fushё, tё përftuar nё institucione arsimore universitare brenda apo jashtё vendit. -të ketë af...

Psikolog/e klinike

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit spitali salus kërkon psikolog/e klinike me karakteristikat si më poshtë: -të jetë diplomuar dhe licencuar në fushën e psikologjisë klinike -të kete eksperiencë në punë mbi 3 vite, preferohet në struktura spitalore -të zotërojë aftësitë dhe teknikat nevojshme profesionale për vendin përkatë...

Arkëtar/e

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit, spitali salus kërkon të punësojë arkëtar/e . karakteristikat për kanditatët e suksesshëm janë: -të ketë kryer studimet e larta në fakultetin ekonomik -të ketë njohuri shumë të mira të programeve financiare, në vecanti programit alpha dhe financa 5. -të ketë njohuri të mira në përdorimin e...

Infermier/e

Salus.tirana

-
Durrës, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit spitali salus kërkon të punësojë infermier/e në klinikën “salus” në durrës. karakteristikat për kanditatët e suksesshëm janë: -diplomë bachelor ne infermieri. -diplomё master profesional nё kёtё fushё, tё perftuar nё institucione arsimore universitare brenda apo jashtё vendit. -të ketë aft...

Kuzhinier/e

Salus.tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit spitali salus kërkon kuzhinier/e me karakteristikat si më poshtë: të ketë mbaruar të paktën arsimin e mesëm të jetë e përgjegjshme dhe e shkathët. të jetë përpiktë në realizimin e recetave. aftësi të mira bashkëpunuese. të ketë përvojë pune në struktura spitalore. procedura e aplikimit: ka...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - salus tirana

Salus tirana dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane