Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:SOS Fshatrat e Fëmijëve (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Lloji

SOS Fshatrat e Fëmijëve

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Sos teze (4) - e re

SOS Fshatrat e Fëmijëve

-
Prishtinë, Kosovë
Sos teze sos fshatrat e fëmijëve kosovë, në kuadër të misionit saj, ka hapur katër vende të lira pune për pozitën: sos teze . përshkrimi i detajuar për këto vende të lira pune mund të shkarkohet duke klikuar këtu data e fundit për dorëzim të dokumentacionit është 31.12.2021 deri në orën 16.00 . vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në int...

Sos teze (4) - e re

SOS Fshatrat e Fëmijëve

-
Prishtinë, Kosovë
Sos teze sos fshatrat e fëmijëve kosovë, në kuadër të misionit saj, ka hapur katër vende të lira pune për pozitën: sos teze . përshkrimi i detajuar për këto vende të lira pune mund të shkarkohet duke klikuar këtu data e fundit për dorëzim të dokumentacionit është 31.12.2021 deri në orën 16.00 . vetëm kandidatët e përzgjedhur ftohen në int...

Ftesë për ofertë – trajnime në fushën e teknologjisë - e re

Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve fton te gjitha kompanitë e specializuara për: trajnime në fushën e teknologjise informative ict sipas...

Ftesë për ofertë - trajnime në fushën e teknologjisë - e re

Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve fton te gjitha kompanitë e specializuara për: trajnime në fushën e teknologjise informative ict sipas...

Ftesë për ofertë – trajnime në fushën e teknologjisë - e re

Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve fton te gjitha kompanitë e specializuara për: trajnime në fushën e teknologjise informative ict sipas...

Ftesë për ofertë - furnizim me barna dhe medikamente mjekësore

SOS Fshatrat e Fëmijëve

-
Prishtinë, Kosovë
Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve kosovë fton ofertuesit e kualifikuar në kuadër të të gjitha projekteve; që të ofertojnë për: furnizim...

Ftesë për ofertë - artikuj ushqimor dhe material higjienik me shumicë/ furnizim në baza mujore

Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e femijëve kosovë fton të gjitha kompanitë e specializuara në kuadër të të gjitha projekteve që të ofertojnë për...

Ftesë për ofertë – furnizim me barna dhe medikamente mjekësore

SOS Fshatrat e Fëmijëve

-
Prishtinë, Kosovë
Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve kosovë fton ofertuesit e kualifikuar në kuadër të të gjitha projekteve; që të ofertojnë për: furnizim...

Ftesë për ofertë – artikuj ushqimor dhe material higjienik me shumicë/ furnizim në baza mujore

Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e femijëve kosovë fton të gjitha kompanitë e specializuara në kuadër të të gjitha projekteve që të ofertojnë për...

Ftesë për ofertë – furnizim me barna dhe medikamente mjekësore

SOS Fshatrat e Fëmijëve

-
Prishtinë, Kosovë
Fondacioni sos fshatrat e fëmijëve kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar. sos fshatrat e fëmijëve kosovë fton ofertuesit e kualifikuar në kuadër të të gjitha projekteve; që të ofertojnë për: furnizim...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - sos fshatrat e femijeve

Sos fshatrat e femijeve dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane