Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Profesionisti Recruitment Agency (Fshij) Fshijini të gjitha

Profesionisti Recruitment Agency

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 57 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune supervizor logjistike

Agjencia e rekrutimit profesionisti, në emër të klientit të saj, kërkon një kandidat potencial për pozicionin supervisor logjistike për t'u bashkuar me një biznes dinamik e në zgjerim. përmbledhje e pozicionit: për të pasur sukses në këtë rol, kanditati duhet të ketë njohuri të plota në menaxhimin zinxhirit të furnizimit të multi kategori...

Supervizor logjistike

Përshkrimi agjencia e rekrutimit profesionisti , në emër të klientit të saj, kërkon një kandidat potencial për pozicionin supervisor logjistike për t'u bashkuar me një biznes dinamik e në zgjerim. përmbledhje e pozicionit: për të pasur sukses në këtë rol, kanditati duhet të ketë njohuri të plota në menaxhimin zinxhirit të furnizimit të mu...

Tirane, ofroj vend pune supervizor logjistike

Agjencia e rekrutimit profesionisti, në emër të klientit të saj, kërkon një kandidat potencial për pozicionin supervisor logjistike për t'u bashkuar me një biznes dinamik e në zgjerim. përmbledhje e pozicionit: për të pasur sukses në këtë rol, kanditati duhet të ketë njohuri të plota në menaxhimin zinxhirit të furnizimit të multi kategori...

Tirane, ofroj vend pune specialist shitje në departamentin e kopshtarisë

Profesionisti recruitment agency, për llogari të një klienti lider në sektorin e retail është në kërkim të një specialist shitje në departamentin e kopshtarisë. qëllimi i pozicionit : siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klienteve. detyrat dhe përgjegjësitë : mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo klient që interesohet për...

Tirane, ofroj vend pune specialist shitje në departamentin e drurit

Profesionisti recruitment agency, për llogari të një klienti lider në sektorin e retail është në kërkim të një specialist shitje në departamentin e drurit. qellimi i pozicionit : siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klienteve. detyrat dhe përgjegjësitë : mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo klient që interesohet për prod...

Tirane, ofroj vend pune punetor magazine

Profesionisti recruitment agency, për llogari të një klienti lider në sektorin e retail është në kërkim të një punëtor magazine. qellimi i pozicionit: kryen proçeset e shkarkimit, ngarkimit, amballazhimit dhe lëvizjes të produkteve të magazinës. detyrat dhe pergjegjësitë : shkarkon produktet e ardhura duke i vendosur në paleta të ndara si...

Punëtor magazine

Përshkrimi profesionisti recruitment agency, për llogari të një klienti lider në sektorin e retail është në kërkim të një punëtor magazine. qellimi i pozicionit: kryen proçeset e shkarkimit, ngarkimit, amballazhimit dhe lëvizjes të produkteve të magazinës. detyrat shkarkon produktet e ardhura duke i vendosur në paleta të ndara sipas kodev...

Specialist shitje në departamentin e kornizave

Përshkrimi profesionisti recruitment agency, për llogari të një klienti lider në sektorin e retail është në kërkim të një specialist shitje në departamentin e kornizave. qellimi i pozicionit : siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klienteve. detyrat mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo klient që interesohet për produktet ...

Specialist shitje në departamentin e kopshtarisë

Përshkrimi profesionisti recruitment agency, për llogari të një klienti lider në sektorin e retail është në kërkim të një specialist shitje në departamentin e kopshtarisë. qëllimi i pozicionit : siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klienteve. detyrat mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo klient që interesohet për produkte...

Spealist shitje në departamentin e veglave të punës

Përshkrimi profesionisti recruitment agency, për llogari të një klienti lider në sektorin e retail është në kërkim të një spealist shitje në departamentin e veglave të punës . qellimi i pozicionit : siguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klienteve. detyrat mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo klient që interesohet për prod...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - profesionisti recruitment agency

Profesionisti recruitment agency dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane