Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Partner.al (Fshij) Fshijini të gjitha

Partner.al

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 152 rezultate (Këshilla për kërkim)

Arkitekt/e - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një arkitekt/e në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e ndërtimit prej 20 vitesh. detyrat dhe përgjegjësitë: siguron asistencë për klientët nëpërmjet interpretimit arkitektural të projektit dhe shpjegimit të cdo detaji teknik; regjistron dhe analizon me kujdes kërkesat e klientëve në lidhje me planin arkitek...

Arkitekt/e - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një arkitekt/e në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e ndërtimit prej 20 vitesh. detyrat siguron asistencë për klientët nëpërmjet interpretimit arkitektural të projektit dhe shpjegimit të cdo detaji teknik; regjistron dhe analizon me kujdes kërkesat e klientëve në lidhje me planin arkitekturor dh...

Tirane, ofroj vend pune arkitekt/e - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një arkitekt/e në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e ndërtimit prej 20 vitesh. detyrat dhe përgjegjësitë: siguron asistencë për klientët nëpërmjet interpretimit arkitektural të projektit dhe shpjegimit të cdo detaji teknik; regjistron dhe analizon me kujdes kërkesat e klientëve në lidhje me planin arkitek...

Arkitekt/e - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkon një arkitekt/e në tiranë, për një klient i cili operon në sektorin e ndërtimit prej 20 vitesh. siguron asistencë për klientët nëpërmjet interpretimit arkitektural të projektit dhe shpjegimit të cdo detaji teknik; regjistron dhe analizon me kujdes kërkesat e klientëve në lidhje me planin arkitekturor dhe realizon skema të cilat përm...

Menaxher shitjesh b2b - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një menaxher shitjesh b2b në tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e shitblerjes së veglave të punës. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: punon në bashkëpunim me stafin e shitjes për arritjen e objektivave individuale; kryen kërkime tregu të vazhdueshme mbi klientë potencial dhe konkurrencën; gjeneron...

Tirane, ofroj vend pune menaxher shitjesh b2b - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një menaxher shitjesh b2b në tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e shitblerjes së veglave të punës. detyrat dhe përgjegjësitë: punon në bashkëpunim me stafin e shitjes për arritjen e objektivave individuale; kryen kërkime tregu të vazhdueshme mbi klientë potencial dhe konkurrencën; gjeneron telefonata te vazh...

Tirane, ofroj vend pune motorrist - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një motorrist në tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e shitblerjes së veglave të punës. detyrat dhe përgjegjësitë: dërgimi i produkteve të kompanis tek klienti; menaxhimi i dërgesave që duhen shpërndar brenda qytetit cdo ditë; kordinimi i faturave dhe porosive të klienteve; kontaktimi me klientët dhe dorezimi...

Menaxher shitjesh b2b - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një menaxher shitjesh b2b në tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e shitblerjes së veglave të punës. detyrat dhe përgjegjësitë: punon në bashkëpunim me stafin e shitjes për arritjen e objektivave individuale; kryen kërkime tregu të vazhdueshme mbi klientë potencial dhe konkurrencën; gjeneron telefonata te vazh...

Menaxher shitjesh b2b - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkon një menaxher shitjesh b2b në tiranë, për një kompani e cila operon në fushën e shitblerjes së veglave të punës. punon në bashkëpunim me stafin e shitjes për arritjen e objektivave individuale; kryen kërkime tregu të vazhdueshme mbi klientë potencial dhe konkurrencën; gjeneron telefonata te vazhdueshme për të zhvilluar takime me kli...

Punëtor për studio printimi - e re

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një punëtor për studio printimi në tiranë, për një studio që operon në fushën e dizenjimit dhe printimit të produkteve promocionale dhe reklamave. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: pergjegjës për ngjitjen e banerave adeziv reklamues; përgjegjës në montime banerash dhe forex; të jetë i aftë në heqje dhe prerje...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - partner al

Partner al dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane