Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:PAJTONI Construction (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(11)
Lloji
  • Pa përcaktuar(11)

PAJTONI Construction

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune inxhinier kantieri

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostradën ti...

Tirane, ofroj vend pune arkitekt klienti

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostraden ti...

Tirane, ofroj vend pune oficer i kontrollit te cilesise (qaqc)/ durres

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostradën ti...

Tirane, ofroj vend pune sales and marketing agent

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostradën ti...

Tirane, ofroj vend pune arkitekt

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostraden ti...

Tirane, ofroj vend pune inxhinier preventivues

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostradën ti...

Tirane, ofroj vend pune drejtor finance

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Drejtor i pergjithshem i financave (cfo) pajtoni group është kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autost...

Tirane, ofroj vend pune pergjegjes finance

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostradën ti...

Tirane, ofroj vend pune specialist finance

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Intertrust shpk është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostradën tira...

Tirane, ofroj vend pune specialist ligjor

PAJTONI Construction

-
Tiranë, Shqipëri
Kron construction është pjesë e "pajtoni group", një kompani ndërtimi, projektimi dhe menaxhimi që operon në treg prej vitit 2007. kompania jonë udhëhiqet nga një staf ekspertesh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore. projektet tona sfiduese po marrin jetë dita-ditës. të lokalizuar me zyrat qëndrore në autostradën ti...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - pajtoni construction

Pajtoni construction dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane