Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Ministria e Drejtësisë (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Lloji

Ministria e Drejtësisë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 2 nga 2 rezultate (Këshilla për kërkim)

Inspektor/e i/e inspektoratit

Ministria e Drejtësisë

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 ministria e drejtësisë shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil ekzistues të së nj...

Inspektor/e i/e inspektoratit

Ministria e Drejtësisë

-
Prishtinë, Kosovë
Në bazë të ligjit nr. 06/l – 114 për zyrtarët publikë, neni 38 (1,2,3 dhe 4) dhe rregullores (qrk) nr. 16/2020 për pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të republikës së kosovë, neni 40 ministria e drejtësisë shpall: konkurs lëvizje brenda kategorisë të drejtë për aplikim në këtë procedure kanë vetëm nëpunësit civil ekzistues të së nj...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ministria e drejtesise

Ministria e drejtesise dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane