Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Megatek Albania

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 13 rezultate (Këshilla për kërkim)

Network specialist - it operations - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of: network specialist (it operations) responsible for the operation and administration of the company's internal network infrastructure, servers (incl. e-mail), telephony and net...

Administrative recepsionist - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi historiku megatek , hipermarketi më i madh i tipit "do it yourself" në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: "recepsioniste e administratës" qëllimi i pozicionit : si pjesë e departamentit të burimeve njerëzore siguron koordinim të shkëlqyer midis vizitorëve dhe nevojave të administratës. d...

Supervizor/e fashion outlet megastore - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek, hipermarketi më i madh i tipit "do it yourself" në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë për projektin më të ri: supervizor/e fashion outlet megastore detyrat manaxhon punën dhe stafin që ka në varësi në përputhje me politikat dhe rregullat e kompanisë. bashkëpunon shumë ngushtë me ...

Specialist i burimeve njerezore - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek, hipermarketi më i madh i tipit "do it yourself" në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: koordinatore trajnimesh qëllimi i pozicionit. menaxhon procesin e vlerësimit të performancës dhe procesin e trajnimit të punonjësve në kompani. detyrat ndihmon në procesin e vlerësimit të perfo...

Digital marketing data analyst - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of: digital marketing data analyst role's purpose: digital marketing data analyst is responsible for reporting for megatek websites, e-commerce, social media and other digital cha...

Specialiste e ankesave - e re

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek , hipermarketi me i madh i tipit "do it yourself" ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialiste e ankesave detyrat investigon ankesen duke degjuar me vemendje raportimin e klientit duke u bazuar ne pershkrimin dhe dokumentacionin e lene dhe i jep zgjidhje vete kur eshte e mun...

Payroll specialist

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek , hipermarketi më i madh i tipit "do it yourself" në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë për zgjerimin e aktivitetit të vete: specialist/e pagash qëllimi i pozicionit: administrimi i procesit të hartimit dhe të ekzekutimit të listë-pagesave të punonjësve të kompanisë dhe menaxhimi ...

Banakiere

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi bar-kafe megatek kërkon të punësojë: banakiere q ë llimi i pozicionit: të ofrojë shërbim të shkëlqyer sipas kërkesave të klientëve pranë bar - kafe megatek. detyrat të marrë me saktësi porositë e klientëve nga kamarieri/ët e turnit. të kryejë me cilësi dhe shpejtësinë e kërkuara porositë e klientëve. të shërbejë me mirësjellje ...

Shop assistant megafashion

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek , hipermarketi më i madh i tipit "do it yourself" në shqipëri, në kuadër të zgjerimit të rrjetit të kompanive, kërkon të punësojë: shitës/e në megafashion outlet detyrat mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo klient që interesohet për produktet. ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat klienti është i ...

Kasiere

Megatek Albania

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi megatek, hipermarketi më i madh i tipit "do it yourself" në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: kasiere qëllimi i pozicionit : përgjegjëse për të ofruar një shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve duke siguruar një proces pagese të shpejtë dhe të saktë. detyrat mirëpret me etikë të lartë prof...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek albania

Megatek albania dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane