Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 41 deri në 50 nga 59 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune marangoz

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: marangoz qellimi i pozicionit: siguron sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara : edukimi : diplome univeristare, dega inxhinieri druri ose te kete mbaruar shkol...

Tirane, ofroj vend pune specialiste finance

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist finance kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukimi: master ne finance-kontabilitet. eksperiencë pune: eksperience pune ne pozicione te ngjashme, jo me pak se 3 vjet. aftësite: aftesi shume ...

Tirane, ofroj vend pune supervizor magazine

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: supervizor magazine qellimi i pozicionit : te mbikqyri dhe te oraganizoje ne menyre eficente nje grup punetoresh gjate gjithe aktiviteteve ne magazine duke u bazuar ne procedura dhe rregulloret...

Tirane, ofroj vend pune specialiste finance per shitjet

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje specialiste finance per shitjet detyrat dhe pergjegjesite: rakordimi konotave fizike me dergesat ne sistemin nav, duke kontrolluar vlerat dhe komisionin e sherbimit . pergatitja e invoice ne nav sipas spec...

Tirane, ofroj vend pune specialist finance/inventari

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist finance/inventari qellimi i pozicionit: mirembajtjen dhe organizimin e llogarive te inventarit,pergatitjen e analizave te kontrolleve dhe rregullimet perkatese sipas procedurave. detyrat dhe p...

Tirane, ofroj vend pune menaxher shitjesh

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Detyrat dhe pergjegjesite e pozicionit te punes: siguron rritje te vazhdueshme te perfitimit dhe shitjeve, nepermjet zbatimit te nje plani efektiv, zhvillimit dhe menaxhimit te stafit. identifikon objektiva, strategji dhe plan veprimi afat shkurter dhe afat gjate per te mundesuar rritjen e perfitimeve nga shitjet. parashikon plan buxhetin...

Tirane, ofroj vend pune supervizor ne departamentin e pastrimit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: qellimi i pozicionit : supervizor i departamentit te pastrimi eshte pergjegjes per te menaxhuar punen dhe stafin e pastrimit, ne perputhje me politikat dhe rregullat e kompanise. detyrat dhe per...

Tirane, ofroj vend pune korrier , postier (me motorr)

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania postare “tnt”, me nje experiencë të gjatë jo vetëm në shqipëri, por edhe në tregun rajonal e cila ofron sherbim postar brenda dhe jashte vendit, po kërkon te punesoje punonjes ne rolin: korrier, postier (me motor) kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukimi: te kete diplome te shkolles se mesme. aftesite e kerkuara: te kete pat...

Tirane, ofroj vend pune operatore dhe sherbim klienti per e-shop

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: operatore dhe sherbim klienti per e-shop qellimi i pozicionit : siguron nje sherbim te shkelqyer ndaj klienteve online, ne perputhje me te gjitha rregullat dhe politikat e megatek, me qellim rr...

Tirane, ofroj vend pune graphic designer

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of graphic designer role title: graphic designer report to: marketing director location: tirana, albania duties and responsibility: create print designs, concepts, and layouts based on knowl...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a

Megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane