Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 31 deri në 40 nga 59 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune shofer

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
“teqja group” , perbehet nga nje grup kompanish me experiencë të gjatë prej afro 15 vitesh, jo vetëm në shqipëri, por edhe në tregun rajonal te cilat ofrojne nje gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh që nga logjistika deri tek prodhimi i materialeve industriale.“teqja group” po kërkon te punesoje punonjes ne rolin: shofer per transport ...

Tirane, ofroj vend pune shites ne departamentin e veglave te punes

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: shites ne departamentin e veglave te punes qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesionale ...

Tirane, ofroj vend pune specialisti i sharres

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje specialisti i sharres qellimi i pozicionit: realizimi ne kohe dhe me cilesi te larte i projekteve qe lidhen me zonen e zdrukthtarise. detyrat dhe pergjegjesite : merr projektin nga arkitekti, pasi eshte m...

Tirane, ofroj vend pune shites ne departamentin e dekorit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: shites ne departamentin e dekorit qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesionale cdo klien...

Tirane, ofroj vend pune shites ne departametin hidrosanitar

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: shites ne departamentin ngrohje-ftohje qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesionale cdo ...

Tirane, ofroj vend pune shites ne departamentin e parketeve dhe drurit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: shites ne departamentin parketeve dhe drurit qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesional...

Tirane, ofroj vend pune shites ne departamentin e ndertimit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: shites ne departamentin e ndertimit qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesionale cdo kli...

Tirane, ofroj vend pune shites ne departamentin elektrik

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: shites ne departamentin elektrik qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesionale cdo klient...

Tirane, ofroj vend pune kontrollore procedurash

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: kontrollore procedurash qellimi i pozicionit : te menaxhoje procesin e hartimit,rishikimit dhe kontrollit periodik te procedurave te brendshme te kompanise. detyrat dhe pergjegjesite: · harton procedura ...

Tirane, ofroj vend pune specialist i logjistikes per e-shop

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist i logjistikes per e-shop qellimi i pozicionit : te nderveproje mes magazines dhe korrierit per blerjet online. kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukimi: diplome e arsimit te lar...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a

Megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane