Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 21 deri në 30 nga 59 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune specialist mirembajtje

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist mirembajtje per sektorin jo-elektrik detyra kryesore: · te beje kontrollin e sistemeve dhe pajisjeve hidro-sanitare. · te kontrollojë pajisjet e filtrimit & shkriftimit të ujit. · nd...

Korçë, kerkohet perfaqesues rajonal shitjesh

MEGATEK S.A

-
Korçë, Shqipëri
Perfaqesues rajonal shitjesh, zona korçë detyrat dhe përgjegjësitë: vendos dhe mban kontakte me bizneset private që operojnë në zonën gjeografike që ka nën përgjegjësi si dhe me bizneset e tjera në zhvillim. komunikon dhe prezanton gjithë produktet dhe shërbimet e megatek-ut tek klientela në zonën që ka nën përgjegjësi. identifikon, shqyr...

Ofroj vend pune agjent shitje,per zonen e tiranes,

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: agjent shitje per zonen e tiranes qellimi i pozicionit : identifikimi i klienteve te rinj horeka, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukim...

Elbasan, ofroj vend pune agjent shitje, per zonen e elbasanit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: agjent shitje, per zonen e elbasanit qellimi i pozicionit : identifikimi i klienteve te rinj horeka, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edu...

Tirane, ofroj vend pune network & system administrator

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of: network specialist (it operations) job objective: responsible for the operation and administration of the company’s internal network infrastructure, servers (incl. e-mail), telephony and...

Tirane, ofroj vend pune banakiere

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Bar- kafe megatek kerkon te punesoje: banakiere qellimi i pozicionit : te ofroje sherbim te shkelqyer sipas kerkesave te klieneteve prane bar - kafe megatek. kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukimi: te kete mbaruar shkollen e mesme. preferohet diplome e shkolles se mesme, dega hoteleri-turizem eksperiencë pune: preferohen minimumi 2...

Tirane, ofroj vend pune specialiste e ankesave

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialiste e ankesave qellimi i pozicionit : monitorimi i mbarvajtjes te procesit te ankesave/mosmarrveshjeve/kerkesat te raportuara nga klientet, asistimi dhe mbikeqyrja end-to-end i procesit ...

Tirane, ofroj vend pune kamarier/e

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Bar- kafe megatek kerkon te punesoje : kamarier/e qellimi i pozicionit : te ofroje sherbim te shkelqyer sipas kerkesave te klieneteve prane bar - kafe megatek. kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukimi: te kete mbaruar shkollen e mesme. preferohet diplome e shkolles se mesme, dega hoteleri-turizem . eksperiencë pune: preferohet te ket...

Tirane, ofroj vend pune chef account officer

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: chief account officer qellimi i pozicionit : shefi i kontabilitetit eshte pergjegjes per pergatitjen e raporteve financiare dhe te performances, duke asistuar departamentet me buxhetet vjetore d...

Tirane, ofroj vend pune specialiste e ankesave

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialiste te ankesave qellimi i pozicionit : monitorimi i mbarvajtjes te procesit te ankesave/mosmarrveshjeve/kerkesat te raportuara nga klientet, asistimi dhe mbikeqyrja end-to-end i procesi...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a

Megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane