Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 11 deri në 20 nga 59 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune koordinator logjistike per shitjet online

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself" ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kã«rkon te punesoje: koordinator logjistike per shitjet online detyrat kryesore: · koordinon nderveprimin e magazines dhe korrierit per te gjithe porosite e kryera ne e-shop. · ndervepron dhe koordinon te gjithe p...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje per tiranen

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: agjent shitje qellimi i pozicionit: sherbim i shkelqyer ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. edukimi : te kete mbarua...

Shites ne departamentin e veglave te punes

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: “shites ne departamentin e veglave te punes” qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesional...

Tirane, ofroj vend pune specialist marketingu, dep. marketing

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist marketingu qellimi i pozicionit : ndjek të gjitha komunikimet që lidhen dhe ndikojnë në imazhin e markës. detyrat dhe pergjegjesite: ndjek marrëdhëniet me mediat. ndjek realizimin e broshurës ...

Tirane, ofroj vend pune koordinatore shitjesh

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: koordinatore shitjesh qellimi i pozicionit : te asistoje klientet dhe perfaqesuesit e shitjeve per te mundesuar arritjen e objektivave te kompanise per shitjet. detyrat: pergatit oferten teknik...

Tirane, ofroj vend pune shites ne departamentin e bojrave

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: shites ne departamentin e bojrave qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profesionale cdo klien...

Tirane, ofroj vend pune specialist ndertimi

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist ndertimi qellimi i pozicionit : siguron asistence dhe sherbim te shkelqyer ndaj klienteve te departamentit te ndertimit. detyrat dhe pergjegjesite : mirepret me etike te larte profes...

Tirane, ofroj vend pune punetor magazine

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: punetor magazine qellimi i pozicionit : kryen proceset e shkarkimit, ngarkimit, amballazhimit dhe levizjeve te mallarave se magazines. detyrat dhe pergjegjesite : shkarkon mallrat e ardhura duk...

Tirane, ofroj vend pune assitant auditor

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
“teqja group international” , perbehet nga nje grup kompanish me experiencë të gjatë prej afro 15 vitesh, jo vetëm në shqipëri, por edhe në tregun rajonal te cilat ofrojne nje gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh që nga logjistika deri tek prodhimi i materialeve industriale. “teqja group” po kërkon te punesoje. assistant auditor (depar...

Tirane, ofroj vend pune koordinatore shitjesh institucionale

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: koordinatore shitjesh institucionale qellimi i pozicionit: asiston klientet dhe punen ne departamentin e shitjeve institucionale duke synuar arritjen e objektivave te kompanise per shitjet. detyra dhe per...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a

Megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane