Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Rajonet:Tiranë (Fshij)Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

MEGATEK S.A - Tiranë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 56 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune supervizor magazine - e re

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: supervizor magazine qellimi i pozicionit : te mbikqyri dhe te oraganizoje ne menyre eficente nje grup punetoresh gjate gjithe aktiviteteve ne magazine duke u bazuar ne procedura dhe rregulloret...

Tirane, ofroj vend pune digital marketing specialist

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of digital communication specialist. role title: digital marketing specialist duties and responsibility: assist in development and implementation of digital marketing communication strategy....

Tirane, ofroj vend pune punonjes prane kujdesit ndaj klientit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: punonjes prane kujdesit ndaj klientit qellimi i pozicionit : siguron nje sherbim te shkelqyer ndaj klienteve, ne perputhje me te gjitha rregullat dhe politikat e megatek, me qellim rritjen e ke...

Tirane, ofroj vend pune specialist rekrutimi

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist rekrutimi qellimi i pozicionit: te menaxhoje procesin e rekrutimit dhe planifikimin e vazhdimesise duke synuar permbushjen me sukses te objektivavete paracaktuara. detyrat dhe pergjegjesite: a...

Tirane, ofroj vend pune marketing specialist.

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania,i s currently looking for a potential candidate for the position of: marketing specialist. purpose of role: follows up and is responsible for all btl tactics that are related and impact on the brand image and brand equity. job responsibility: assist in de...

Tirane, ofroj vend pune specialist trajnimi

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist trajnimesh qellimi i pozicionit: menaxhon procesin e vleresimit te performances dhe procesin e trajnimit te punonjesve te rinj ne kompani. detyrat dhe pergjegjesite: ndihmon në procesin e vler...

Tirane, ofroj vend pune arketare

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania postare “tnt”, me nje experiencë të gjatë jo vetëm në shqipëri, por edhe në tregun rajonal e cila ofron sherbim postar brenda dhe jashte vendit, po kërkon te punesoje : arketare detyrat dhe pergjegjesite: monitoron te gjithe levizjet e parase nga zyra e thesarit deri tek arkat dhe anasjelltas. pergatit procesin e mbylljes se arke...

Tirane, ofroj vend pune asistente e administrates se hipermarketit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: asistente e administrates se hipermarketit funksionet e punes: pranon cdo dite nga menaxheret zonale te hipermarketit informacionin mbi liste prezencat e punonjesve dhe pregatit nje informacion...

Tirane, ofroj vend pune koordinator logjistike per shitjet online

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself" ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kã«rkon te punesoje: koordinator logjistike per shitjet online detyrat kryesore: · koordinon nderveprimin e magazines dhe korrierit per te gjithe porosite e kryera ne e-shop. · ndervepron dhe koordinon te gjithe p...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje per tiranen

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: agjent shitje qellimi i pozicionit: sherbim i shkelqyer ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. edukimi : te kete mbarua...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a tirane

Megatek s a tirane dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane