Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(41)
Lloji
  • Pa përcaktuar(41)

MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 41 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune specialiste e ankesave - e re

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialiste e ankesave qellimi i pozicionit : monitorimi i mbarvajtjes te procesit te ankesave/mosmarrveshjeve/kerkesat te raportuara nga klientet, asistimi dhe mbikeqyrja end-to-end i procesit ...

Tirane, ofroj vend pune marangoz - e re

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: marangoz qellimi i pozicionit: siguron shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve. kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara : edukimi : diplomë univeristare, dega inxhinieri druri ose të ketë mbaruar shkol...

Tirane, ofroj vend pune specialisti i sharres - e re

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje specialisti i sharres qellimi i pozicionit: realizimi ne kohe dhe me cilesi te larte i projekteve qe lidhen me zonen e zdrukthtarise. detyrat dhe pergjegjesite : merr projektin nga arkitekti, pasi eshte m...

Tirane, ofroj vend pune store area manager

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek, hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë: menaxher zonal qëllimi i pozicionit: arritja e objektivave për departamentet në varësi, përmes një drejtimi të suksesshëm të punonjësve në varësi, ndërtimin e një strategjie të suksesshme për sh...

Tirane, ofroj vend pune specialiste finance për shitjet dhe asetet fikse

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek, hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” n ë shqip ë ri, i cili ofron shitje me shumic ë dhe pakic ë , po kërkon t ë pun ë soj ë specialiste finance p ë r shitjet dhe asetet fikse detyrat dhe p ë rgjegj ë sit ë : rakordimi konotave fizike me dërgesat në sistemin nav, duke kontrolluar vlerat dhe komisionin e shërbimit . për...

Kompania megatek po kërkon të punësoj specialiste pagash

MEGATEK S.A

-
Shqipëri
Megatek është një hipermarket i tipit “do it yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve. kompania megatek po kërkon një punonjës për departamentin e burimeve njerzore: specialiste pagash qellimi i pozicionit: administron procesin e paraqitjes se punonjesve ne pune dhe administr...

Tirane, ofroj vend pune specialiste finances per tvsh

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist finance per tvsh kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara: edukimi: master ne finance-kontabilitet. eksperiencë pune: preferohet te kete eksperience pune ne pozicione te ngjashme. aftësite: aftesi...

Tirane, ofroj vend pune specialist pagash

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi më i madh i tipit “do it yourself” në shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë në kuadër të zgjerimit t​ë aktivitetit: specialist pagash qellimi i pozicionit: ndihmon departamentin e burimeve njerezore per te administruar procesin e hartimit dhe te ekzekutimit te liste pagesave te p...

Tirane, ofroj vend pune bukëpjekës

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi m ë i madh i tipit "do it yourself" n ë shqip ëri, i cili ofron shitje me shumic ë dhe pakic ë, po k ërkon t ë punesoje ne kuader te zgjerimit te aktivitetit me projekte te reja: bukëpjekës qellimi i pozicionit : gatuan dhe pergatit te gjitha llojet e produkteve te brumit sipas recetave. detyrat dhe pergjegjesite : ...

Tirane, ofroj vend pune edukatore në megaland

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi m ë i madh i tipit “do it yourself” n ë shqip ëri, i cili ofron shitje me shumic ë dhe pakic ë, po kërkon t ë pun ësoj ë: edukatore për fëmijët pranë këndit të lodrave megaland detyrat dhe përgjegjësitë: - të kujdeset për fëmijët që qëndrojnë tek këndi i lojrave tek megaland. - të sigurohet që fëmijët të argëtohen d...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a

Megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane