Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:MEGATEK S.A (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

MEGATEK S.A

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 59 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune supervizor magazine - e re

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: supervizor magazine qellimi i pozicionit : te mbikqyri dhe te oraganizoje ne menyre eficente nje grup punetoresh gjate gjithe aktiviteteve ne magazine duke u bazuar ne procedura dhe rregulloret...

Vlore, ofroj vend pune agjent shitje - e re

MEGATEK S.A

-
Vlorë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: perfaqesues rajonal shitjesh per zonen e vlores qellimi i pozicionit : sherbim i shkelqyer ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen...

Kompania megatek po kërkon të punësoj specialiste pgash - e re

MEGATEK S.A

-
Shqipëri
Megatek është një hipermarket i tipit “do it yourself”, që ofron shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve për ndërtimin dhe dekorimin e ambienteve. kompania megatek po kërkon nje punonjës për departamentin e burimeve njerzore: specialiste pagash qellimi i pozicionit: administron procesin e paraqitjes se punonjesve ne pune dhe administr...

Tirane, ofroj vend pune digital marketing specialist

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania, is currently looking for a potential candidate for the position of digital communication specialist. role title: digital marketing specialist duties and responsibility: assist in development and implementation of digital marketing communication strategy....

Tirane, ofroj vend pune punonjes prane kujdesit ndaj klientit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: punonjes prane kujdesit ndaj klientit qellimi i pozicionit : siguron nje sherbim te shkelqyer ndaj klienteve, ne perputhje me te gjitha rregullat dhe politikat e megatek, me qellim rritjen e ke...

Tirane, ofroj vend pune specialist rekrutimi

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist rekrutimi qellimi i pozicionit: te menaxhoje procesin e rekrutimit dhe planifikimin e vazhdimesise duke synuar permbushjen me sukses te objektivavete paracaktuara. detyrat dhe pergjegjesite: a...

Tirane, ofroj vend pune marketing specialist.

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek s.a., the biggest do-it-yourself wholesale and retail hypermarket in albania,i s currently looking for a potential candidate for the position of: marketing specialist. purpose of role: follows up and is responsible for all btl tactics that are related and impact on the brand image and brand equity. job responsibility: assist in de...

Tirane, ofroj vend pune specialist trajnimi

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: specialist trajnimesh qellimi i pozicionit: menaxhon procesin e vleresimit te performances dhe procesin e trajnimit te punonjesve te rinj ne kompani. detyrat dhe pergjegjesite: ndihmon në procesin e vler...

Tirane, ofroj vend pune arketare

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania postare “tnt”, me nje experiencë të gjatë jo vetëm në shqipëri, por edhe në tregun rajonal e cila ofron sherbim postar brenda dhe jashte vendit, po kërkon te punesoje : arketare detyrat dhe pergjegjesite: monitoron te gjithe levizjet e parase nga zyra e thesarit deri tek arkat dhe anasjelltas. pergatit procesin e mbylljes se arke...

Tirane, ofroj vend pune asistente e administrates se hipermarketit

MEGATEK S.A

-
Tiranë, Shqipëri
Historiku megatek , hipermarketi me i madh i tipit “do it yourself” ne shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: asistente e administrates se hipermarketit funksionet e punes: pranon cdo dite nga menaxheret zonale te hipermarketit informacionin mbi liste prezencat e punonjesve dhe pregatit nje informacion...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - megatek s a

Megatek s a dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane