Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Kristofor Kolombi (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

Kristofor Kolombi

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 20 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune mesues/e gjuhes kineze

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues të gjuhës kineze. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë në s...

Tirane, ofrohet vend pune mësues i gjuhës koreane

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues të gjuhës koreane. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë në ...

Tirane, ofrohet vend pune mësues i gjuhës serbe

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues të gjuhës serbe. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë në sh...

Tirane, ofrohet vend pune mësues/e i gjuhës spanjolle

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues të gjuhës spanjolle. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë n...

Tirane, ofrohet vend pune mesues/e gjuhes gjermane

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues/e te gjuhës gjermane. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë ...

Tirane, ofrohet vend pune mesues/e gjuhes gjermane

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues/e te gjuhës gjermane. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë ...

Tirane, ofrohet vend pune mësues/e gjuhës daneze

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues/e te gjuhës daneze. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë në...

Tirane, ofrohet vend pune mesues/e i gjuhes kineze

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues të gjuhës kineze. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë në s...

Tirane, ofrohet vend pune mesues/e i gjuhes italiane

Kristofor Kolombi

-
Tiranë, Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues të gjuhës italiane. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materiali shtesë në...

Kërkohet mësues i gjuhës bullgare part - time

Kristofor Kolombi

-
Shqipëri
Shkolla amerikane kristofor kolombi kërkon të punësojë mësues të gjuhës bullgare part - time. përgjegjësitë: menaxhimi i klasës: plani, përgatitja dhe dhënia e mësimit për këtë kurs sipas udhëzimeve. përgatitja e çdo dokumenti të nevojshëm për mësimdhënien. vlerësimi me saktësi i parametrave të dhëna nga drejtoria. përpilimi i çdo materia...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - kristofor kolombi

Kristofor kolombi dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane