Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Kraco (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(43)
Lloji
  • Pa përcaktuar(43)

Kraco

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 43 rezultate (Këshilla për kërkim)

Librazhd, ofroj vend pune agjent shitjesh - librazhd - e re

Kraco

-
Librazhd, Shqipëri
Detyrat prezantimi i denje produkteve realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore negocimi i kontratave me kliente me prespektive aftesi shume te mira analitike te kete aftesi te mira komunikimi te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup te jete i besueshem dhe me integritet te jete i afte per te menaxhuar kohën kualifikimet preferohet ...

Librazhd, ofroj vend pune agjent shitjesh - librazhd - e re

Kraco

-
Librazhd, Shqipëri
Detyrat prezantimi i denje produkteve realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore negocimi i kontratave me kliente me prespektive aftesi shume te mira analitike te kete aftesi te mira komunikimi te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup te jete i besueshem dhe me integritet te jete i afte per te menaxhuar kohën kualifikimet preferohet ...

Gjirokaster, ofroj vend pune agjent shitjesh - gjirokaster

Kraco

-
Gjirokastër, Shqipëri
Përshkrimi kraco kerkon te punesoje: agjent shitjesh per qytetin e gjirokastres. detyrat prezantimi i denje produkteve; realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore; negocimi i kontratave me kliente me prespektive; aftesi shume te mira analitike; te kete aftesi te mira komunikimi; te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup; te jete i bes...

Tirane, ofroj vend pune sanitare

Kraco

-
Tiranë, Shqipëri
Sanitare kompania kraco kerkon te punesoje nje punonjese pastrimi. kushtet qe duhet te plotesojne jane si me poshte: të ketë mbaruar arsimin e mesem. të ketë eksperiencë punë të meparshme si sanitare; të jetë korrekte, e shkathët dhe e përgjegjshme për detyrat që i jepen; shënime kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre m...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh - tirane

Kraco

-
Tiranë, Shqipëri
Detyrat prezantimi i denje produkteve; realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore; negocimi i kontratave me kliente me prespektive; aftesi shume te mira analitike; te kete aftesi te mira komunikimi; te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup; te jete i besueshem dhe me integritet; te jete i afte per te menaxhuar kohën. kualifikimet pre...

Tirane, ofroj vend pune shofer

Kraco

-
Tiranë, Shqipëri
Detyrat & pergjegjesite ben shperndarjen e produkteve nga magazine qendrore tek klientet. dorezon ne kohe dhe ne destinacionin e dukur porosite / produktet. pergjegjes per inventarin e mallit ne dorezim nga magazine dhe per demtimin e mallit gjate transportit. kualifikimet arsim te mesem. eksperience 2-3 vite si shofer. te jete i pajisur ...

Tirane, ofroj vend pune sanitare

Kraco

-
Tiranë, Shqipëri
Sanitare kompania kraco kerkon te punesoje nje punonjese pastrimi. kushtet qe duhet te plotesojne jane si me poshte: të ketë mbaruar arsimin e mesem. të ketë eksperiencë punë të meparshme si sanitare; të jetë korrekte, e shkathët dhe e përgjegjshme për detyrat që i jepen; shënime kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre m...

Tirane, ofroj vend pune sanitare

Kraco

-
Tiranë, Shqipëri
Sanitare kompania kraco kerkon te punesoje nje punonjese pastrimi. kushtet qe duhet te plotesojne jane si me poshte: të ketë mbaruar arsimin e mesem. të ketë eksperiencë punë të meparshme si sanitare; të jetë korrekte, e shkathët dhe e përgjegjshme për detyrat që i jepen; shënime kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre m...

Durres, ofroj vend pune agjent shitjesh - durres

Kraco

-
Durrës, Shqipëri
Detyrat prezantimi i denje produkteve; realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore; negocimi i kontratave me kliente me prespektive; aftesi shume te mira analitike; te kete aftesi te mira komunikimi; te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup; te jete i besueshem dhe me integritet; te jete i afte per te menaxhuar kohën. kualifikimet pre...

Gjirokaster, ofroj vend pune agjent shitjesh - gjirokaster

Kraco

-
Gjirokastër, Shqipëri
Detyrat prezantimi i denje produkteve; realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore; negocimi i kontratave me kliente me prespektive; aftesi shume te mira analitike; te kete aftesi te mira komunikimi; te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup; te jete i besueshem dhe me integritet; te jete i afte per te menaxhuar kohën. kualifikimet pre...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - kraco

Kraco dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane