Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Komuna e Vushtrrisë (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

Komuna e Vushtrrisë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 15 rezultate (Këshilla për kërkim)

Udhëheqës/e i/e shtëpisë së komunitetit për persona me aftësi të kufizuar

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Në mbështetje të nenit 67 dhe 68 të ligjit nr.06/l-114 për zyrtarët publikë, të nenit 8 të ligjit të punës nr.03/l-212, në bazë të nenit 4 të udhëzimit administrativ nr.07/2017, kryetari i komunës së vushtrrisë, shpall: konkurs institucioni: komuna e vushtrrisë; drejtoria: shëndetësi dhe përkujdesje sociale shtëpia e komunitetit për perso...

Mësimdhënës/e për gjuhë angleze (2)

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Mësimdhënës/e i/e kimisë

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Mësimdhënës/e i/e fizikës

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Mësimdhënës/e për biologji-kimi

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Udhëheqës/e i/e shtëpisë së komunitetit për persona me aftësi të kufizuar

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Në mbështetje të nenit 67 dhe 68 të ligjit nr.06/l-114 për zyrtarët publikë, të nenit 8 të ligjit të punës nr.03/l-212, në bazë të nenit 4 të udhëzimit administrativ nr.07/2017, kryetari i komunës së vushtrrisë, shpall: konkurs institucioni: komuna e vushtrrisë; drejtoria: shëndetësi dhe përkujdesje sociale shtëpia e komunitetit për perso...

Mësimdhënës/e për gjuhë angleze (2)

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Mësimdhënës/e i/e kimisë

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Mësimdhënës/e i/e fizikës

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Mësimdhënës/e për biologji-kimi

Komuna e Vushtrrisë

-
Vushtrri, Kosovë
Nё bazë tё ligjit për zyrtarët publikë nr.06/l-114, neni 67, 68 dhe 69, ligjit për arsimin në komuna të republikës së kosovës nr.03/l-068, ligjit për arsimin parauniversitar në republikën e kosovës nr.04/l-032, nё bazë tё udhëzimit administrativ (masht) nr.10/2018 për normativin mbi kuadrin profesional të arsimit të përgjithshëm si dhe në...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - komuna e vushtrrise

Komuna e vushtrrise dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane