Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Komuna e Prizrenit (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(2)
Lloji
  • Pa përcaktuar(2)

Komuna e Prizrenit

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 2 nga 2 rezultate (Këshilla për kërkim)

Përfaqësues ligjor i komunës (3) - e re

Komuna e Prizrenit

-
Prizren, Kosovë
Duke u bazuar në nenin 12 paragrafi 4 i ligjit me numër 03/l-149 për shërbimin civil të republikës së kosovës dhe vendimit të kryetarit të komunës se prizrenit nr. 01/060-6115 të dt. 15.01.2020, komuna e prizrenit zgjat afatin për këtë: konkurs për shërbime të veçanta zyra e kryetarit angazhuar si: nëpunës për shërbime të veçanta si përfa...

Mbështetës teknik

Komuna e Prizrenit

-
Prizren, Kosovë
Në bazë të nenit 8 të ligjit nr. 03/l-212 të punës, nenit 4 të udhëzimit administrativ (mpms) nr. 07/2017 për rregullimin e procedurave të konkursit në sektorin publik, komuna e prizrenit, shpall: konkurs për plotësimin e vendit të punës drejtoria për emergjencë dhe siguri titulli i pozitës së punës : mbështetës teknik lloji i vendit të p...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - komuna e prizrenit

Komuna e prizrenit dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane