Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Ketri Web (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

Ketri Web

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 28 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ketri web - content marketer

Ketri Web

-
Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "content marketer". ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - krijimi i përmbajtjes së faqeve - shkrimi i artikujve për blog - postimi në rrjetet sociale - manaxhimi i fushatave email/newsletter - krijimi i përmbajtjes me fokus seo-n - mbikqyrja e perf...

Ketri web - junior web developer

Ketri Web

-
Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e web development, si junior pranë ketri web! ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - ndërtimi i faqeve broshurë - testimi i funksionaliteteve - përmirësimi i shpejtësisë së faqeve - krijimi dhe modifikimi i imazheve të thjeshtë - instalimi dhe konfigurimi i script-eve njohuri...

Ketri web - content marketer

Ketri Web

-
Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "content marketer". ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - krijimi i përmbajtjes së faqeve - shkrimi i artikujve për blog - postimi në rrjetet sociale - manaxhimi i fushatave email/newsletter - krijimi i përmbajtjes me fokus seo-n - mbikqyrja e perf...

Ketri web - junior web developer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e web development, si junior pranë ketri web! ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - ndërtimi i faqeve broshurë - testimi i funksionaliteteve - përmirësimi i shpejtësisë së faqeve - krijimi dhe modifikimi i imazheve të thjeshtë - instalimi dhe konfigurimi i script-eve njohuri...

Ketri web - content marketer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "content marketer". ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - krijimi i përmbajtjes së faqeve - shkrimi i artikujve për blog - postimi në rrjetet sociale - manaxhimi i fushatave email/newsletter - krijimi i përmbajtjes me fokus seo-n - mbikqyrja e perf...

Ketri web - junior web developer

Ketri Web

-
Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e web development, si junior pranë ketri web! ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - ndërtimi i faqeve broshurë - testimi i funksionaliteteve - përmirësimi i shpejtësisë së faqeve - krijimi dhe modifikimi i imazheve të thjeshtë - instalimi dhe konfigurimi i script-eve njohuri...

Ketri web ketri web - junior web developer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Nisni karrierën tuaj në fushën e web development, si junior pranë ketri web! ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - ndërtimi i faqeve broshurë - testimi i funksionaliteteve - përmirësimi i shpejtësisë së faqeve - krijimi dhe modifikimi i imazheve të thjeshtë - instalimi dhe konfigurimi i script-eveorari i ...

Ketri web ketri web - content marketer

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "content marketer". ofrojmë zhvillim të lartë profesional në një ambient miqësor. detyrat - krijimi i përmbajtjes së faqeve - shkrimi i artikujve për blog - postimi në rrjetet sociale - manaxhimi i fushatave email/newsletter - krijimi i përmbajtjes me fokus seo-n - mbikqyrja e perf...

Ketri web - digital marketer (tiranë)

Ketri Web

-
Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "digital marketer". kandidatët duhet të kenë të paktën 3 vite eksperiencë pune në fushën e marketing-ut dixhital. detyrat - hartimi i strategjive të marketingut - content/copy writing - optimizimi i website-ve për seo - mirëmbajtja e rrjeteve sociale - manaxhimi i online advertisin...

Ketri web ketri web - digital marketer (tiranë)

Ketri Web

-
Tiranë, Shqipëri
Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "digital marketer". kandidatët duhet të kenë të paktën 3 vite eksperiencë pune në fushën e marketing-ut dixhital. detyrat - hartimi i strategjive të marketingut - content/copy writing - optimizimi i website-ve për seo - mirëmbajtja e rrjeteve sociale - manaxhimi i online advertisin...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ketri web

Ketri web dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane