Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:KOMPANIA BRUNES SH.P.K (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(38)
Lloji
  • Pa përcaktuar(38)

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 38 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune teknik elektrik

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saj te zgjerimit të aktivitetit kerkon 1 (nje) kandidate në pozicionin: teknik elektrik roli dhe pergjegjesite: -është përgjegjës për sistemet elektrike që përfshijnë panelet kryesore të tensionit të ulët dhe të mesëm -kont...

Tirane, ofrohet vend pune juriste

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k. , një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin juriste detyrat përgatit dokumentacionin dhe kryen aplikimet ne procedura te ndryshme tenderimi; përfaqësimin e kompanisë pranë çdo instuticioni,...

Tirane, ofroj vend pune specialiste burime njerezore

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania brunes sh.p.k ,n je kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saje te zgjerim te aktivitetit, kerkon kandidate potencial per pozicionin specialiste e burimeve njerëzore. përmbledhje: specilist i burimeve njerëzore ka funksion bazë funksionimin e të gjitha programeve të burimeve njerëzor...

Sarande, ofrohet vend pune agjent shitjesh

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Sarandë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k ,nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saj te zgjerim te aktivitetit kerkon kandidate potencial per pozicionin "agjent shitje ne terren" per filialin e saj ne sarande. detyrat dhe pergjegjesite: 1-miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te ...

Sarande, ofroj vend pune menaxher terreni

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Sarandë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k. , një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë meshkuj për pozicionin menaxher terreni per qytetin e sarandes! -të zotërojë kualifikime universitare në fushën e menaxhimit të biznesit, -të ketë përvojë në kete fushe mi...

Lezhe, ofroj vend pune menaxher terreni

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Lezhë, Shqipëri
Kompania "brunes" sh.p.k. , një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë meshkuj për pozicionin menaxher terreni per qytetin e lezhes! -të zotërojë kualifikime universitare në fushën e menaxhimit të biznesit, -të ketë përvojë në kete fushe mini...

Sarande, ofroj vend pune menaxher shitjesh

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Sarandë, Shqipëri
Kompania brunes sh.p.k. , një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë meshkuj për pozicionin menaxher shitjesh per ne sarande ! -të zotërojë kualifikime universitare në fushën e menaxhimit të biznesit, -të ketë përvojë në kete fushe. -të jetë ...

Vlore, ofrohet vend pune agjent shitjesh

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Vlorë, Shqipëri
Ompania "brunes" sh.p.k ,nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saj te zgjerim te aktivitetit kerkon kandidate potencial per pozicionin "agjent shitje ne terren" per filialin e saj ne vlore. detyrat dhe pergjegjesite: 1-miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rin...

Fier, ofrohet vend pune agjent shitjesh

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Fier, Shqipëri
Ompania "brunes" sh.p.k ,nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave,ne saj te zgjerim te aktivitetit kerkon kandidate potencial per pozicionin "agjent shitje ne terren" per filialin e saj ne fier. detyrat dhe pergjegjesite: 1-miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj...

Vlore, ofrohet vend pune inxhinier ndertimi

KOMPANIA BRUNES SH.P.K

-
Vlorë, Shqipëri
Brunes vlore kërkon të punësojë një inxhinier ndërtimi (me licence drejtuesi teknik) kualifikime dhe aftësi të kërkuara: · të zotërojë kualifikime universitare në fushën e inxhinierisë së ndërtimit; · të këtë të paktën 5 vjet përvojë pune; · të këtë aftësi të mbikëqyrë ecurinë e punimeve në terren dhe marrëdhënien me nënkontraktorët; · të...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - kompania brunes sh p k

Kompania brunes sh p k dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane