Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Jurrei shpk (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

Jurrei shpk

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 43 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune procurement specialist - e re

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Bioju supermarket part of kadiu group, is the only supermarket in albania focused on marketing bio products certified by countries of origin in western europe. quality for us means health and safety of our customers, as well as the fulfillment of social and environmental responsibilities thought the production and supply chain. for our em...

Tirane, ofroj vend pune procurement specialist - e re

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Bioju supermarket part of kadiu group, is the only supermarket in albania focused on marketing bio products certified by countries of origin in western europe. quality for us means health and safety of our customers, as well as the fulfillment of social and environmental responsibilities thought the production and supply chain. for our em...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje - e re

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Supermarketi bioju, pjesë e grupit kadiu, është i vetmi supermarket në shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në europën perëndimore. cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjit...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje - e re

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Supermarketi bioju, pjesë e grupit kadiu, është i vetmi supermarket në shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në europën perëndimore. cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjit...

Durres, ofroj vend pune punonjes ne repartin e te fresketave - e re

Jurrei shpk

-
Durrës, Shqipëri
“jurrei” shpk , pjesë e grupit kadiu e specializuar në rrjetin e supermarketeve, përfshin në tërësinë e vet si biznes, qendrën tregtare të biznesit “galaktik shopping centre” dhe supermarketet conad në qytetin e durrësit. pjesë e “jurrei” shpk janë dhe rrjeti i supermarketeve të para bio të certifikuara në shqipëri, bioju , me vendodhje n...

Tirane, ofroj vend pune financiere/kontabiliste

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Supermarketi bioju, pjesë e grupit kadiu, është i vetmi supermarket në shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në europën perëndimore. cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjit...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje horeca

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Supermarketi bioju, pjesë e grupit kadiu, është i vetmi supermarket në shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në europën perëndimore. cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjit...

Tirane, ofroj vend pune financiere/kontabiliste

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Supermarketi bioju, pjesë e grupit kadiu, është i vetmi supermarket në shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në europën perëndimore. cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjit...

Tirane, ofroj vend pune agjent shitje horeca

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Supermarketi bioju, pjesë e grupit kadiu, është i vetmi supermarket në shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në europën perëndimore. cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjit...

Tirane, ofroj vend pune product manager

Jurrei shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Bioju supermarket is the only supermarket in albania focused on marketing bio products certified by countries of origin in western europe. quality for us means health and safety of our customers, as well as the fulfillment of social and environmental responsibilities thought the production and supply chain. for our employees, we are a res...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - jurrei shpk

Jurrei shpk dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane