Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Jupiter Group (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

Jupiter Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Jupiter group synon të rekrutojë specialist it

Jupiter Group

-
Shqipëri
Jupiter group synon të punësojë një shites / teknik it• të jenë diplomuar të paktën në nivelin bachelor për inxhinieri elektronike ose informatike.• mundësisht të ketë eksperiencë edhe me riparimet e fotokopjeve.• të kenë të paktën 2 vjet eksperiencë në fushën e it-së.• të zotërojnë lejë drejtimi automjeti.• të zotëroje aftësi të mira kom...

Jupiter group synon të rekrutojë specialist it

Jupiter Group

-
Shqipëri
Jupiter group synon të punësojë një shites / teknik it • të jenë diplomuar të paktën në nivelin bachelor për inxhinieri elektronike ose informatike. • mundësisht të ketë eksperiencë edhe me riparimet e fotokopjeve. • të kenë të paktën 2 vjet eksperiencë në fushën e it-së. • të zotërojnë lejë drejtimi automjeti. • të zotëroje aftësi të mir...

Jupiter online trade synon të rekrutojë social media manager

Jupiter Group

-
Shqipëri
Jupiter online trade synon të rekrutojë social media manager jupiter online trade eshte ne kerkim te te rinjve te talentuar per te punesuar si graphic designer/social media manager kandidati/ja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme: 1: të jetë i/e moshës 23 - 35 vjeç. 2: të ketë mbaruar patjetër arsimin e lartë, dega marketing, të paktën...

Jupiter group synon të rekrutojë asistente ekzekutive

Jupiter Group

-
Shqipëri
Jupiter group synon të rekrutojë asistente ekzekutive pershkrimi i punes asiston administratorin në katër funksione bazë të shitjeve: • asistencë në menaxhimin e kanalit të shitjes tenders & projects • marketing • komunikimit te brendshëm dhe të jashtëm të kompanisë • burime njërëzore një përshkrim më i detajuar i funksioneve: 1. asistenc...

Jupiter group synon të rekrutojë asistente ekzekutive

Jupiter Group

-
Shqipëri
Pershkrimi i punes asiston administratorin në katër funksione bazë të shitjeve: • asistencë në menaxhimin e kanalit të shitjes tenders & projects • marketing • komunikimit te brendshëm dhe të jashtëm të kompanisë • burime njërëzore një përshkrim më i detajuar i funksioneve: 1. asistenca në menaxhimin e kanalit të shitjes te tenderave • as...

Jupiter group synon të rekrutojë graphic design të jupiter print & promotion.

Jupiter Group

-
Tiranë, Shqipëri
Jupiter group synon të rekrutojë graphic design të jupiter print & promotion . http://www.pp.jupiter.al/ kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme : 1. te zotëroje njohuri mbi paketën adobe (photoshop,illustrator,adobe indesign etj). 2. të zotëroje njohuri mbi ploterat, cuterat, printerat uv, etj. 3. të ketë patjetër të paktën 2...

Jupiter group synon të rekrutojë graphic design të jupiter print & promotion

Jupiter Group

-
Shqipëri
Jupiter group synon të rekrutojë graphic design jupiter group synon të rekrutojë graphic design të jupiter print & promotion . http://www.pp.jupiter.al/ kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme : 1. te zotëroje njohuri mbi paketën adobe (photoshop,illustrator,adobe indesign etj). 2. të zotëroje njohuri mbi ploterat, cuterat, pr...

Jupiter group synon të rekrutojë graphic design të jupiter print & promotion.

Jupiter Group

-
Shqipëri
Jupiter group synon të rekrutojë graphic design të jupiter print & promotion . http://www.pp.jupiter.al/ kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme : 1. te zotëroje njohuri mbi paketën adobe (photoshop,illustrator,adobe indesign etj). 2. të zotëroje njohuri mbi ploterat, cuterat, printerat uv, etj. 3. të ketë patjetër të paktën 2...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - jupiter group

Jupiter group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane