Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Investo ne prona (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(8)
Lloji
  • Pa përcaktuar(8)

Investo ne prona

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune shitese, conad ne concord center - e re

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Qendra tregtare "concord center" kerkon te punesoje shitese. vendi i punes: punonjese per ne banak/shitese ne rrjetin conad. te kete eksperience pune , avantazh do te kene ato aplikime qe kane eksperience ne rrjete te ngjashme. per me shume informacion kontaktoni nr: 0696086202

Tirane, ofrohet vend pune arkiviste

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria “edil al-it”sh.p.k., kërkon të punësojë arkiviste emertimi i pozicionit: arkiviste detyrat përpilojë në mënyrë korrekte dhe kompetente dokumentacionin; shkruaj përshkrimet e dokumenteve; mirëmbajë baza të të dhënave njohin shifrat dhe të jenë në gjendje të shënojnë listat; lëshimin e certifikatave; organizoni materialet në dispoz...

Tirane, ofrohet vend pune menaxhere shitje imobiljare

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqëria “ alba beton “ sh.p.k kërkon të punësojë menaxhere shitje imobiljare kërkohet menaxhere shitjesh ( f) përshkrimi i punës: shoqëria “ alba beton “ sh.p.k lider në sektorin e ndërtimi, krijuar që në vitin 1996 kërkon të punësojë menaxhere shitje imobiljare . përgjegjësitë e pozicionit konsistojnë në : 1. është përgjegjës për të gji...

Tirane, ofrohet vend pune inxhinier ndertimi

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqëria e ndërtimit "edil al-it" sh.p.k kërkon të punësojë inxhinier ndertimi. - inxhinier ndërtimi te ketë mbaruar studimet e larta në fakultetin e inxhinierisë së ndërtimit. eksperiencë pune mbi 5 vite. njohuri shumë të mira të gjuhës angleze. të interesuarit të dërgojnë cv-në në adresën e shoqërise: info@edilal.com afati i fundit i ap...

Tirane, ofrohet vend pune inxhinier preventivues, kostoist

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania e ndertimit "edil al" kerkon te punesoje : inxhinier te preventivimit dhe kostos. pershkrimi i pozicionit inxhinier i preventivimit dhe kostos eshte përgjegjës per llogaritjen e kostove dhe preventivave sipas zërave te kërkuara ne projekt detyrat kryesore kryen rol teknik, organizativ dhe supervizor per projektet ne ndërtim; hart...

Tirane, ofrohet vend pune ekonomist-financier

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria “edil al-it”sh.p.k., kërkon të punësojë financier emertimi i pozicionit: financier detyrat · regjistron dokumentacionin kontabël nga magazina, arka, banka dhe merr masa për kontabilizmin në kohë të tij. · kryen rakordim periodik me klientët dhe furnitorët dhe arshivimi i aktit të rakordimit në dosjet përkatëse. · përgatit dhe dor...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher projekti ndertimi

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqëria e ndërtimit "edil al-it" sh.p.k kërkon të punësojë menaxher projekti ne ndertim. -menaxher projekti të ketë eksperiencë pune jo më pak se 8-të vjet dhe eksperiencë 5 vjeçare në drejtimin e projekteve të ndërtimit. eksperiencë në fushën e ndërtimit të objekteve me funksion hoteleri përbën avantazh. aftësi shumë të mira komunikimi ...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher administrimi per rezidence bani

Investo ne prona

-
Tiranë, Shqipëri
Menaxher administrator për rezidenca banimi. detyrat dhe përgjegjësitë projekton, dizenjon dhe mbikëqyr projektet e jashtme dhe të brendshme arkitektonike duke ofuar zgjidhje praktike dhe estetike. të kordinojë aktivitetet e ndërtimit me ato të mirëmbajtjes. të menaxhojë e zgjidhë probleme të ndryshme gjatë punës, si ato të marredhenieve ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - investo ne prona

Investo ne prona dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane