Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Instituti Profesional ATC-Prishtinë (Fshij) Fshijini të gjitha

Instituti Profesional ATC-Prishtinë

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 13 rezultate (Këshilla për kërkim)

Drejtor rajonal - e re

Kandidatët e interesuar duhet të kenë: kualifikim universitar të nivelit master/phd në menaxhim biznesi, drejtesi, apo financë; minimumi 10 vite përvojë punë në poste menaxheriale apo drejtuese; aftësi shumë të mirë në shkrimin e dokumentacioneve në gjuhën shqipe; përvojë e punes në mësimdhënie përbën përparësi; aftësi shumë të mirë menax...

Koordinator/e për kontrollin e cilësisë

Kandidatët e interesuar duhet të kenë: kualifikim universitar të nivelit bachelor ose master; minimum 2 vite përvojë punë në fushën e sigurimit të cilësisë; përvojë e punes në mësimdhënie përbën përparësi; aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe të shkrimit në gjuhën shqipe dhe angleze; aftësi të shkëlqyeshme të përdorimit të pakos microsoft...

Kuzhinier – instruktor/profesor (gjate javes ose fundjavë)

Kërkohet – instruktor i gastronomisë për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën kuzhinier aplikanti duhet: – të ketë kryer studimet për gastronomi (hoteleri-turizem); – të ketë përvojë pune në restorante prestigjioze si brenda dhe jashtë vendit; – eksperienca në mësimdhënie përbën përparësi.; – njohja e gjuhëve të huaja (k...

Drejtor rajonal

Kandidatët e interesuar duhet të kenë: kualifikim universitar të nivelit master/phd në menaxhim biznesi, drejtesi, apo financë; minimum 10 vite përvojë punë në poste menaxheriale apo drejtuese; aftësi shumë të mirë në shkrimin e dokumentacioneve në gjuhën shqipe; përvojë e punes në mësimdhënie përbën përparësi; aftësi shumë të mirë menaxh...

Picier – profesor

Ofrohet pozicion pune – instruktor picier kriteret: – të ketë kryer studimet/kulifikimet në gastronomi/piceri ; – të ketë përvojë pune si picier mbi 5 vite; – përvoja e punës në mësimdhënie përbën përparësi; dërgo cv-në tënde në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi. e-mail-it: [email protected] ____________________________________ adre...

Menaxher biznesi – profesor (part time në fundjavë)

Pozitë pune: instruktor për mësimdhjen në kursin profesional – menaxher i ndërmarrjeve mikro dhe të vogla. aplikanti duhet: – të ketë kryer studimet e larta në profilin administrim/menaxhim biznesi, marketing, ekonomi; – të ketë përvojë pune mbi 5 vite në pozita të ngjashme; – të ketë eksperiencë në mësimdhënie përbën përparësi; – të njoh...

Instalues elektik – instruktor/profesor (me kohe te pjesshme)

Ofrohet vend pune instruktor për mësimdhënie të kursit profesional “instalues elektrik” kandidati duhet: – të ketë kryer studimet e larta, dega inxhinieri elektrike; – të ketë eksperiencë pune 3 vjeçare në këtë fushë; – të ketë kualifikime dhe çertifikime përkatëse; – eksperienca në mësimdhënie përbën pëparësi; – të ketë njohuri të progra...

Pasticer – instruktor/profesor (me kohe te pjesshme)

Kriteret e kerkuara: – te kete perfunduar studimet perkatese, hoteleri-turizem apo gastronomi; – te kete pervoje pune mbi 5 vjet ne fushen e pastiçesire; – pervoja ne mesimdhenie ne kete fushe perben perparesi; – eksperienca teorike dhe praktike eshte e vlefshme. _______________________________________________________________________dërgo...

Hidraulik – profesor i ujësjellës/kanlizimit (me kohë të pjesshme)

Kërkohet – instruktor i ujesjelles kanalizimit për zhvillimin e kurseve profesionale. kriteret: – te kete kryer studimet profesionale per hidraulik apo profile te ngjashme; – te kete esperience pune në implementimin e instalimeve hidraulike mbi 3 vite; – eksperienca ne mesimdhenie perben avantazh. aplikanti duhet ta dërgojë cv-në në gjuhë...

Automekanik – instruktor/profesor (part time)

Kërkohet: mësues i inxhinierisë automekanike për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën automekanik . aplikanti duhet: · të ketë kryer studimet e larta në inxhinieri mekanike (mjete transporti); · të ketë përvojë pune mbi 3 vite ne autoservis; · të ketë përvojë pune në mësimdhënie; · të njohë programet bazë të kompjuterit ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - instituti profesional atc prishtine

Instituti profesional atc prishtine dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane