Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Instituti Profesional ATC (Fshij) Fshijini të gjitha

Instituti Profesional ATC

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 44 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente operative/ administrative

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi asistente operative/ administrative detyrat detyra kryesore dhe pergjegjësitë: zbaton udhëzimet dhe direktivat e dhënë nga drejtuesit raportim i vazhdueshëm tek drejtuesit koordinim, monitorimi i punëve të departamenteve të kompanisë monitoron dhe menaxhon efikasitetin e shërbimeve lehtëson koordinimin dhe komunikimin midis fun...

Security

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kërkohet security (me kohë të plotë) detyrat kriteret: të ketë kryer shëbimin ushtarak; kualifikimi në akademinë e policisë përbën përparësi ; të ketë eksperiencë në fushen security mbi 5 vite; të jetë i disponuar dhe fleksibël sipas kërkesave të kompanisë; korrekt, serioz dhe etikë në komunikim; të posedoj patentë të klasit b;...

Mësues - programi 3ds max

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kërkohet mësues për programi 3ds max (me kohë të plotë/të pjesshme) detyrat kriteret: të ketë kryer studimet e larta në degën arkitekturë; të ketë përvojë pune 5-vjeçare në profil; të ketë njohuri shumë të mira të programeve: 3ds max , autodesk, auto cad; eksperienca në mësimdhënje përbën përparësi; njohja e gjuhëve të huaja (k...

Fotograf & videograf

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi realizimi i fotove dhe videove gjatë veprimtarive dhe aktiviteteve të ndyshme të kompanise. kualifikimet kriteret: - të ketë kualifikimin përkatës, shoqëruar me dëshmi (diplomë/certifikatë); - të njohë programet (adobe premier,adobe after effect, adobe ilustrator) etj. - me eksperiencë pune mbi dy vite; - të angazhohet pjeseris...

Instruktor / mësues (me kohë të plotë/ të pjesshme)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kërkohet instruktor për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degët: - instruktor- inxhinier informatike/kompjuterike - instruktor- web dizajner - instruktor- grafik dizajner - instruktor- inxhinier mekanik - instruktor- inxhinier elektik - instruktor- inxhinier mekanik (elektroauto) - instruktor- teknik elektroshtëp...

Social media marketing - koordinatore

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi kualifikimet kriteret: të ketë kryer studimet e larta, dega gazetari-media; të ketë eksperiencë në televizion, radio dhe marketing mbi 3 vite; të ketë eksperiencë në fushen e komunikimit dhe media (tv, radio, media sociale, rrjete sociale etj.); të jetë kreativ dhe inovator; njohuri të mira të gjuhës anglisht & njohuri shumë të...

Tiranë – ofrohet vend pune - instruktor në profilin stilist / rrobaqepësi

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Aplikantja duhet: të ketë kryer studimet e larta në degën inxhinieri tekstile dhe modë etj.; të ketë përvojë pune 5-vjeçare në rrobaqepësi ose atelie; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office); eksperiencë në mësimdhëni e përbën përparësi; njohja e gjuhëve të huaja (kryesisht anglisht) përbën përparësi; të jetë i prirë të ...

Tiranë – ofrohet vend pune - instruktor shef kuzhine (me kohë të plotë/të pjesshme)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohet mësues i gastronomisë për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën shef kuzhine aplikanti duhet: të ketë kryer studimet për gastronomi; të ketë përvojë pune 5-vjecare në restorante prestigjioze si brenda dhe jashtë vendit; të ketë eksperiencë në mësimdhënie; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office) ...

Tiranë – ofrohet vend pune - instruktor pastiçer (me kohë të plotë/të pjesshme)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohet mësues i gastronomisë për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën pastiçerë. aplikanti duhet: të ketë përfunduar studimet për gastronomi ; të ketë përvojë pune 5-vjeçare në fushën e pastiçerisë; përvoja si mësimdhënës në fushën e pastiçerisë përbën përparësi; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office...

Tirane, ofroj vend pune kameraman/ video editor (me kohë të plotë).

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kriteret: - të ketë kualifikimin përkatës, shoqëruar me dëshmi (diplomë/certifikatë); - të njohë programet (adobe premier,adobe after effect, adobe ilustrator) etj. - me eksperiencë pune mbi dy vite; - të angazhohet pjeserisht me foto; - njohja e programeve: photoshop,corel, ilustrator përbën përparësi. aplikanti duhet ta dërgojë cv-në në...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - instituti profesional atc

Instituti profesional atc dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane