Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Instituti Profesional ATC (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
Lloji

Instituti Profesional ATC

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 42 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistente ekzekutive - e re

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi asistente ekzekutive detyrat detyra kryesore dhe pergjegjësitë: zbaton udhëzimet dhe direktivat e dhënë nga drejtuesit; raportim i vazhdueshëm tek drejtuesit; koordinim, monitorimi i punëve të departamenteve të kompanisë; monitoron dhe menaxhon efikasitetin e shërbimeve; lehtëson koordinimin dhe komunikimin midis funksioneve mb...

Tirane, ofroj vend pune - inxhinier mekanik (instruktor)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kërkohet instruktor për mësimdhënie të kursit profesional autoservis aplikanti duhet: · të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e inxhinierisë mekanike; · të ketë përvojë pune mbi 3 vite në këto profilet (motorist, xhenerik, elektroauto ) të dokumentuar; · përvoja e punës në mësimdhënie përbën përparësi; · të njohë programet bazë të ...

Koordinator/e e kontrollit të cilësisë

Instituti Profesional ATC

-
Prishtinë, Kosovë
Kandidati duhet tëplotësojë kriteret: · të ketë kryer studimet e larta në menaxhim biznesi ose pedagogji; · të ketë eksperiencë pune në shkollë profesionale apo të mesme; · eksperienca në poste menaxheriale në arsim apo mësimdhënie, përbën përparësi; · njohuritë mira të paketës microsoft office (kumpjuter bazë); · të ketë njohuri të mira ...

Koordinator/e zyre (me kohë të plotë)

Instituti Profesional ATC

-
Prishtinë, Kosovë
Kandidati duhet të plotësojë kriteret: - të ketë përfunduar studimet e larta në menaxhim biznesi ose ekonomik; - të ketë eksperinecë pune në profilin koordinim apo menaxhim; - të zotërojë njohuri shumë të mira kompjuterike (paketa microsoft office); - të jetë fleksibel për angazhime të caktuara brenda kompanisë; - njohuri të mira të gjuhë...

Koordinator/e zyre dhe marketingu (me kohë të plotë)

Instituti Profesional ATC

-
Prishtinë, Kosovë
Kandidati duhet të plotësojë kriteret: - të ketë përfunduar studimet e larta në marketing, media apo gazetari; - të ketë eksperinecë pune në profilin të ngjashme; - të zotërojë njohuri shumë të mira kompjuterike (paketa microsoft office); - të njohuri dhe eksperinecë në menaxhimin e rrjeteve sociale; - aftësi të mira në komunikim e folur ...

Tirane, ofroj vend pune - koordinator/e për kontrollin e cilësisë

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Kriteret: të ketë kryer studimet për menaxhim biznesi ose gjuhë shqipe; të ketë eksperiencë pune në shkollë profesionale apo të mesme; eksperienca në poste menaxheriale në arsim apo mësimdhënie përbën përparësi; njohuri të mira të paketës microsoft office (kumpjuter bazë); të ketë njohuri të mira në gjuhë të huaj anglisht, ilalisht etj. a...

Tiranë, ofrohet vend pune - koordinator/e pranë zyrës së punësimit "atc work office" .

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Aplikanti duhet: të ketë kryer studimet e larta per menaxhim biznesi, juridik ose gjuhe te huaj (anglisht-gjermanisht). të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze dhe gjermane (merr përparësi njohja e gjuhëve të tjera); të eksperiencë në fushen e punësimit apo fusha të ngjashme; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft offic...

Tiranë - ofroj vend pune - banakier/e (me kohë të plotë)

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Med food & drink ofron vend të lirë pune banakier/e (me kohë të plotë) ofrohen: - kushte shumë të mira pune; - pagë e kënaqshme. të interesuari duhet të plotësojë këto kritere: - të ketë përvojë pune si banakier/e mbi 2 vite; - të ketë njohuri të mira të programeve bazë të kompjuterit; - të jetë mbi 20 vjeç. aplikanti duhet ta dërgojë cv-...

Instruktor - automekanik (në fundjavë)

Instituti Profesional ATC

-
Prishtinë, Kosovë
Kërkohet instruktor i inxhinierisë automekanike për mësimdhënien e kurseve profesionale 1-vjeçare në degën automekanik në fundjavë. kandidati duhet të plotësojë këto kritere: të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e inxhinierisë mekanike/makinerisë; të ketë përvojë pune praktike në servis mbi 2 vjet (të dokumentuar); përvojë pune në...

Tiranë – ofrohet vend pune – mësues i gjuhës angleze

Instituti Profesional ATC

-
Tiranë, Shqipëri
Aplikanti duhet: të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e gjuhëve të huaja në degën anglisht ; të ketë përvojë pune 5-vjeçare në mësimdhënie; të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office); njohja e gjuhëve të tjera të huaja (kryesisht gjermanisht dhe italisht) përbën përparësi. aplikanti duhet ta dërgojë cv-në në gjuhën ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - instituti profesional atc

Instituti profesional atc dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane