Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Infosoft Group (Fshij) Fshijini të gjitha

Infosoft Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 51 rezultate (Këshilla për kërkim)

Internt – sla business consultant

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Njoftim për internship info business solution, ofron mundësi internship-i për studentë në sla business consultant. internship-i do të kombinojë të mësuarit teorik dhe angazhimin në projekte praktike në ambientet tona të punës. në dispozicion të studentëve do të vihen materiale, literaturë informuese, udhëheqës për trajnimin. kohëzgjatja e...

Tirane, ofrohet vend pune internt - sla business consultant

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Njoftim për internship info business solution, ofron mundësi internship-i për studentë në sla business consultant . internship-i do të kombinojë të mësuarit teorik dhe angazhimin në projekte praktike në ambientet tona të punës. në dispozicion të studentëve do të vihen materiale, literaturë informuese, udhëheqës për trajnimin. kohëzgjatja ...

Specialist per prokurime

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Infosoft group eshte duke rekrutuar: specialist per prokurime detyra dhe përgjegjësi: ndjekja e zbatueshmerise legjislacionit te prokurimeve dhe legjislacionit që ka lidhje me to. korrespodenca/komunikime te ndryshme me autoritetet, bazuar ne afatet ligjore/dokumentat e tenderit, etj. negociimi i kontratave stanarte te shitjes, blerjes, s...

Tirane, ofroj vend pune specialist per prokurime

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Infosoft group eshte duke rekrutuar: specialist per prokurime detyra dhe përgjegjësi: ndjekja e zbatueshmerise legjislacionit te prokurimeve dhe legjislacionit që ka lidhje me to. korrespodenca/komunikime te ndryshme me autoritetet, bazuar ne afatet ligjore/dokumentat e tenderit, etj. negociimi i kontratave stanarte te shitjes, blerjes, s...

Assistant sales manager international

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Info business solutions is seeking to recruit: assistant sales manager international detyra dhe përgjegjësi: të asistojë në ndjekjen dhe ekzekutimin e pikave (scopeve) të kontratave ndërkombëtare që kompania ndërmerr. të ndjekë komunikimin e përditshëm me pikën e kontaktit të partnerit. të gjenerojë kontakte të reja për ekipin e shitjes n...

Tirane, ofroj vend pune assistant sales manager international

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Info business solutions is seeking to recruit: assistant sales manager international detyra dhe përgjegjësi: të asistojë në ndjekjen dhe ekzekutimin e pikave (scopeve) të kontratave ndërkombëtare që kompania ndërmerr. të ndjekë komunikimin e përditshëm me pikën e kontaktit të partnerit. të gjenerojë kontakte të reja për ekipin e shitjes n...

Project manager international

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Info business solutions eshte duke rekrutuar: project manager international detyra dhe përgjegjësi ndjek ekzekutimin e projekteve ndërkombëtare qe kompania ndërmerr duke drejtuar dhe monitoruar ekipin e punës. është pika kryesore e kontaktit me partneret e huaj në lidhje me projektet dhe trajton cdo cështje me personat përgjegjës duke gje...

Account manager international

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Info business solutions eshte duke rekrutuar: account manager international detyra dhe përgjegjësi ndjek dhe siguron që kompania po i përgjigjet sipas marrëveshjeve, nevojave dhe kërkesave të partnerëve ndërkombëtare. është pika kryesore e kontaktit me partnerët dhe trajton cdo problematikë me personat përgjegjës duke gjetur zgjidhjen opt...

Tirane, ofroj vend pune project manager international

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Info business solutions eshte duke rekrutuar: project manager international detyra dhe përgjegjësi ndjek ekzekutimin e projekteve ndërkombëtare qe kompania ndërmerr duke drejtuar dhe monitoruar ekipin e punës. është pika kryesore e kontaktit me partneret e huaj në lidhje me projektet dhe trajton cdo cështje me personat përgjegjës duke gje...

Tirane, ofrohet vend pune account manager international

Infosoft Group

-
Tiranë, Shqipëri
Info business solutions eshte duke rekrutuar: account manager international detyra dhe përgjegjësi ndjek dhe siguron që kompania po i përgjigjet sipas marrëveshjeve, nevojave dhe kërkesave të partnerëve ndërkombëtare. është pika kryesore e kontaktit me partnerët dhe trajton cdo problematikë me personat përgjegjës duke gjetur zgjidhjen opt...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - infosoft group

Infosoft group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane