Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:IPKO Telecommunications (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kategoritë

IPKO Telecommunications

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 32 rezultate (Këshilla për kërkim)

Asistent/e ekzekutiv/e - e re

IPKO Telecommunications

-
Prishtinë, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhegjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit,kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave tëtalentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për : asistent/eekzekutiv/e asistenti/jaekzekutiv/e - do...

Zyrtar për biznes ndërkombëtar

IPKO Telecommunications

-
Prishtinë, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhegjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit,kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave tëtalentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për : zyrtar përbiznes ndërkombëtar zyrtari përbiznes nd...

Business applications developer

IPKO Telecommunications

-
Prishtinë, Kosovë
Ipko is one of themost successful organizations in kosovo, constantly growing. we have achieved thesuccess through professionalism, creativity and teamwork. we constantly seektalented people to join us in our work. this time, we announce the vacancy for: businessapplications developer reporting to businessapplications team leader, busines...

Billing and charging developer

IPKO Telecommunications

-
Prishtinë, Kosovë
Ipko is one of the most successful organizations in kosovo, constantly growing. we have achieved the success through professionalism, creativity and teamwork. we constantly seek talented people to join us in our work. this time, we announce the vacancy for: billing and charging developer billing and charging developer will have the follow...

Inxhinier i monitorimit të rrjetit

IPKO Telecommunications

-
Prishtinë, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhe gjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për: inxhinier i monitorimit të rrjetit inxhinieri i ...

Mbikëqyrës/e i/e qendrës së thirrjeve

IPKO Telecommunications

-
Prishtinë, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhe gjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për: mbikëqyrës/e i/e qendrës së thirrjeve mbikëqyrës...

Përfaqësues i llogarive kryesore

IPKO Telecommunications

-
Ferizaj, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhe gjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për: përfaqësues i llogarive kryesore përfaqësuesi i ...

Përfaqësues i llogarive kryesore

IPKO Telecommunications

-
Mitrovicë, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhe gjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për: përfaqësues i llogarive kryesore përfaqësuesi i ...

Përfaqësues i llogarive kryesore

IPKO Telecommunications

-
Ferizaj, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhe gjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për: përfaqësues i llogarive kryesore përfaqësuesi i ...

Përfaqësues i llogarive kryesore

IPKO Telecommunications

-
Mitrovicë, Kosovë
Ipko është një nga organizatat më të suksesshme në kosovë dhe gjithnjë në rritje. ne e kemi arritur suksesin përmes profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. ne jemi vazhdimisht në kërkim të personave të talentuar që të na bashkohen në punën tonë. kësaj radhe, shpallim konkurs për: përfaqësues i llogarive kryesore përfaqësuesi i ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ipko telecommunications

Ipko telecommunications dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane