Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Go Tech shpk (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(10)
Lloji
  • Pa përcaktuar(10)

Go Tech shpk

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 10 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune specialist trajnimesh - e re

Go Tech shpk

-
Tiranë, Shqipëri
“shoqëria “gotech” shpk, shoqëri me aktivitet tregtar në fushën e tregtimit me shumicë dhe pakicë të produkteve elektroshtepiake, kërkon të punësojë: “ specialiste trajnimesh ” përgjegjësitë kryesore: trajnimi dhe pergatitja e stafit te ri te kompanise; pergjegjes per trajnimi mbi teknikat e shitjes dhe sjelljen ndaj klientit pergjegjes p...

Durres, ofrohet vend pune data entry

Go Tech shpk

-
Durrës, Shqipëri
Shoqeria gotech shpk, me objekt te saj tregtimin me shumice dhe pakice te pajisjeve elektroshtepiake kerkon kandidate energjike per pozicionin: data entry ne servis përgjegjësitë kryesore: te kryeje regjistrime te dhenazh ne excel dhe ne modulin e servisit qe do zhvillohet ne nav; do te regjistroje rastet qe vijne nga pikat e dyqaneve dhe...

Ofroj vend pune koordinator servisi

Go Tech shpk

-
Shqipëri
Gotech shpk , shoqeri tregtare qe operon sukseshem ne tregun shqiptar kerkon te punesoje: koordinator servisi përgjegjësitë kryesore: mbikqyr laboratorin e riparimit dhe të pajisjeve; ne bashkepunim me call centre shperndan detyrat ditore te teknikëve ne terren për riparimin e pajisjeve sipas nevojave të klientëve; dhe raporton rezultatin...

Pogradec, ofrohet vend pune shites

Go Tech shpk

-
Pogradec, Shqipëri
Gotech shpk ne qytetin e pogradecit, kerkon te punesoje: shites/e përgjegjësitë kryesore: te komunikoje dhe sherbeje klienteve sipas standarteve te kompanise te realizoje objektivin mujor individual dhe ne grup te shitjeve duke arritur ne menyre te vazhdueshme objektivat e vendosura nga departamenti i shitjeve; pergjegjes per mirembajtjen...

Tirane, ofroj vend pune nenpunes faturash ne dyqan

Go Tech shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria gotech kerkon kandidate ambicioze per pozicionin: nepunes/e faturash ne dyqan përgjegjësitë kryesore: pergjegjes per mbajtjen e gjendjes se arkes se dyqanit; kryen mbylljen e kases ne fund te turnit; pergjegjes per inventarin e dyqanit; bën numërimin dhe regjistrimin parave të marra ose të paguara; bën mbyllljen e faturave ditore...

Tirane, ofroj vend pune financiere- inventarizuese

Go Tech shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Gotech shpk, shoqeri shqiptare ne objekt te saj tregtimin me shumice dhe pakice te pajisjeve elektroshtepiake kerkon te punesoje: financiere pergjegjesite kryesore: merr pjese dhe eshte drejtues i ekipit te inventarizimit teresor te mallrave ose aq-ve sipas planit te aprovuar nga drejtuesit. i raporton drejtuesve per proceset e inventariz...

Fier, ofroj vend pune shites

Go Tech shpk

-
Fier, Shqipëri
Gotech shpk, shoqeri shqiptare ne objekt te saj tregtimin me shumice dhe pakice te pajisjeve elektroshtepiake kerkon te punesoje ne fier: shites pergjegjesite kryesore: te komunikoje dhe sherbeje klienteve sipas standarteve te kompanise te realizoje objektivin mujor individual dhe ne grup te shitjeve duke arritur ne menyre te vazhdueshme ...

Lushnje, kerkohen shitese dhe shites ne dyqanin gotech

Go Tech shpk

-
Lushnjë, Shqipëri
Shoqëria “gotech” shpk, me aktivitet tregtar në fushën e tregtimit me shumicë dhe pakicë të produkteve elektroshtepiake, kërkon të punësojë me kohet te plote per dyqanin ne lushnje: shites dhe shitese përgjegjësitë kryesore: te komunikoje dhe sherbeje klienteve sipas standarteve te kompanise te realizoje objektivin mujor individual dhe ne...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher produkti

Go Tech shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Shoqeria gotech shpk , me objekt te saj tregtimin me shumice dhe pakice te pajisjeve elektroshtepiake kerkon kandidate potencial per pozicionin: menaxher produkti misioni: realizimi i blerjeve ne perputhje me strategjite e vendosura nga kompania duke koordinuar me departamentet e tjera te shitjes ,marketingut, finances dhe logjistikes, pe...

Tirane ofroj vend pune shites/ shitese dyqani tirane

Go Tech shpk

-
Tiranë, Shqipëri
“shoqëria “gotech” shp k, shoqëri me aktivitet tregtar në fushën e tregtimit me shumicë dhe pakicë të produkteve elektroshtepiake, vjen me oferten e radhes ku kërkon të punësojë: “shitës/shitese dyqani” . misioni: shitësi në dyqan merret me shërbimin në njësitë e shitjes duke dhëne informacione apo duke shpjeguar funksionet dhe cilësitë e...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - go tech shpk

Go tech shpk dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane