Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Finca Kosovo (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

Finca Kosovo

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 6 nga 6 rezultate (Këshilla për kërkim)

Koordinator/e i/e kredive për femra (zyra qendrore) - e re

Finca Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs koordinator/e i/e kredive për femra zyre qendrore përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë për femra përmes promovimit të ofertës kreditore në bashkëpunim me departamentin e marketingut; të siguroj në baza vjetore të bëjë planifikimin e zhvillimit të portfolios për kreditë për femra, si dhe të monitoroj degët/...

Koordinator/e e kredive për femra, (zyra qëndrore) - e re

Finca Kosovo

-
Prishtinë, Kosovë
Konkurs koordinator/e e kredive për femra zyre qendrore përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë për femra përmes promovimit të ofertës kreditore në bashkëpunim me departamentin e marketingut; të siguroj në baza vjetore të bëjë planifikimin e zhvillimit të portfolios për kreditë për femra, si dhe të monitoroj degët/st...

Zyrtar/e për zhvillim agro-biznesi për degën në vushtrri

Finca Kosovo

-
Vushtrri, Kosovë
Konkurs zyrtar për zhvillim agro biznesi – dega vushtrri përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë e agro bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore; të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin; të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat finan...

Zyrtar/e për zhvillim biznesi për degën në suharekë

Finca Kosovo

-
Therandë, Kosovë
Konkurs zyrtar për zhvillim agro biznesi – dega suharekë përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë e agro bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore; të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin; të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat finan...

Zyrtar/e për zhvillim biznesi për degën në suharekë

Finca Kosovo

-
Therandë, Kosovë
Konkurs zyrtar për zhvillim agro biznesi – dega suharekë përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë e agro bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore; të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; të mbledh, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin; të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat finan...

Zyrtar/e për zhvillim biznesi për degën në vushtrri

Finca Kosovo

-
Vushtrri, Kosovë
Konkurs zyrtar për zhvillim biznesi – dega vushtrri përgjegjësitë: të identifikojë klientët potencial për kreditë e bizneseve përmes promovimit të ofertës kreditore; të monitorojë trendet dhe zhvillimet e tregut; të mbledhë, analizojë dhe verifikojë informatat që lidhen me kredi kërkuesin; të ndërtojë dhe analizojë pasqyrat financiare; të...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - finca kosovo

Finca kosovo dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane