Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Eagle Heads Group (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(56)
Lloji
  • Pa përcaktuar(56)

Eagle Heads Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 56 rezultate (Këshilla për kërkim)

Sushi chef - e re

Eagle Heads Group

-
Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: sushi chef kriteret e k ë rkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant në pergatitjen e sushit. njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni apliki...

Burger chef - e re

Eagle Heads Group

-
Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: burger chef kriteret e k ë rkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant në pergatitjen e burgers. njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni apli...

Sushi chef - e re

Eagle Heads Group

-
Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: sushi chef kriteret e k ë rkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant në pergatitjen e sushit. njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni apliki...

Burger chef - e re

Eagle Heads Group

-
Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: burger chef kriteret e k ë rkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant në pergatitjen e burgers. njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni apli...

Pizza chef - e re

Eagle Heads Group

-
Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: pizza chef kriteret e k ërkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant në pergatitjen e pizzave. njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni apliki...

Tirane, ofroj vend pune grill chef - e re

Eagle Heads Group

-
Tiranë, Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: grill chef kriteret e k ërkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant . njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen care...

Grill chef - e re

Eagle Heads Group

-
Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: grill chef kriteret e k ërkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant . njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen care...

Pizza chef - e re

Eagle Heads Group

-
Shqipëri
Eagle heads group është duke kërkuar të punësojë: pizza chef kriteret e k ërkuara : eksperiencë te mëparshme në restorant në pergatitjen e pizzave. njohuri të mira të haccp standarteve të higjenës në kuzhin ë. aftësi të mira komunikimi. aftësi të mira të punuarit në grup. te kete dëshirë të mësoj dhe të zhvillohet. ju lutem dergoni apliki...

Quality assurance (qa) engineer

Eagle Heads Group

-
Tiranë, Shqipëri
Eagle heads group’s mission is to create vertically integrated consumer brands that deliver happiness across the globe. from our headquarters in tirana, our multi-disciplinary international team of innovators leverages technology and behavioral science to design amazing customer experiences. we are looking to recruit for a quality assuran...

Facebook advertising associate

Eagle Heads Group

-
Tiranë, Shqipëri
Eagle heads group’s mission is to create vertically integrated consumer brands that deliver happiness across the globe. from our headquarters in tirana, our multi-disciplinary international team of innovators leverages technology and behavioral science to design amazing customer experiences. we are looking to recruit facebook advertising ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - eagle heads group

Eagle heads group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane