Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:E2 Partners Group (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(63)

E2 Partners Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 63 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune key account manager

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
Detaje rreth punës vendndodhja : tiranë lloji i punes : full time adresa : tirane

Tirane, ofroj vend pune koordinator /elektro- shtëpiak

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
Më emër të klientit të saj, është duke rekrutuar kandidatë për pozicionin koordinator i departamentit elektro-shtëpiake.përmbledhja e pozicionit :koordinatori i departamentit të produkteve të bardha dhe të vogla organizon punët ditore në departament, ndjek dhe kontrollon shërbimet në mënyrë sistematike.detyrat/përgjegjësitë: shpërndarja e...

Vlore, ofroj vend pune menaxher mirëmbajtje

E2 Partners Group

-
Vlorë, Shqipëri
Mban në monitorim kostot energjetike të aseteve të shoqërisë bre (kompleks rezidencial dhe turistik etj);mban rekorde të brendshme të konsumit për monitorim e faturave të oshee dhe ukt;menaxhon materialet, pjesët e këmbimit, porosit materialet në mungesë të supervizorëve;organizon grafikun mujor dhe pushimet vjetore të stafit pa prishur m...

Tirane, ofroj vend pune sales manage

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
Responsible for the growth of sales of logistics services within the defined list of new and existing customers of the company - region of albania;responsible for cross-functional support to other sectors;responsible for monitoring of the adopted operating procedures with customers, reporting and availability of all required up-to-date da...

Tiranë, ofroj vend pune online marketing.

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
On behalf of its client is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position online marketing.duties and responsibilities:overseeing ppc campaigns monitoring their performance and return on investment.writing informative and effective search engine optimised copy for the website and external blog postings.using the ...

Tiranë, ofroj vend pune menaxher marketingu.

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
Në emër të klientit të saj është duke rekrutuarmenaxher marketingu në qytetin e tiranës.përgjegjësitë kryesore:propozon alternativa, ide apo mënyra promovimi duke sjellë praktikat më të mira si dhe është gjithmonë i/e përditësuar me metodikat e reklamimit të produkteve të kompanisekoordinimi dhe mbajtja e korrespondencës me partneret në l...

Tirane, ofroj vend pune pirunist

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
Në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar pirunist.lëviz produktet nga zona e magazinimit / ruajtjes në makina ose rimorkiot e distributoreve sipas urdhërit te magazinieritmagazinon produktet në hapesiren e duhur.në baza ditore, inspekton dhe kryen mirëmbajtje të vogla në karele.operon në karel në përputhje të plotë me r...

Fier, ofroj vend pune farmacist

E2 Partners Group

-
Fier, Shqipëri
Kontrollon cilesinë e mallravekontrollon cmimin e mallrave dhe faturimin korrekt të tyre fature,sistem,kutikontrollon dhe nxjerr për shitje produktet me skadencë me të afërtbën paketimin e produkteve të skaduara dhe i vendos në vendin e caktuar në pjesën e mbrapme të farmacisë. sigurohet që të shkarkohen nga librat e sistemit të shitjesko...

Tirane, ofroj vend pune treasury specialist

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
On behalf of its client is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position treasury specialist.summary: under the direct supervision of the head of finance department and the overall supervision of the chief accounting officer, the treasury specialist is a key member of the finance department. the primary responsi...

Tirane, ofroj vend pune agjent udhetimi

E2 Partners Group

-
Tiranë, Shqipëri
Në emër të klientit të saj që operon në fushën e turizmit është duke rekrutuar kandidatë në pozicionin agjent udhetimidetyrat dhe përgjegjësitë:përmbushja e detyrave të dhëna në kohë dhe me saktësimanaxhimi i disa punëve në të njëjtën kohë sipas prioritetit përkatëstë punuarit në mënyrë individuale dhe në gruptë bashkepunojë me departamen...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - e2 partners group

E2 partners group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane