Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:E2 Partners (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

E2 Partners

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 94 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune sales representative-chemicals - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, on behalf of its client, is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position sales representative-chemicals. key responsibilities: prepares annual plan of sales and visits and aligns it with the sales manager and sales targets of the company prepares annual plan of client’s visits aligns ...

Tirane, ofroj vend pune senior internal auditor - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, on behalf of its one the biggest client in bank system, is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position senior internal auditor. main job purpose : internal audit function provides an independent, objective assurance and advisory activity designed to add value and improve the bank’s o...

Tirane, ofroj vend pune menaxher shitjesh - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin menaxher shitjesh. pergjegjesite kryesore: drejton dhe koordinon te gjitha aktivitetet e zones & skuadres, me qellim arritjen e objektivave sasiore dhe cilesore te miratuara kontrolli i veprimtarisë së përditshme hartimi i ofertave të ndryshme në ...

Tirane, ofroj vend pune accountant - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group,on behalf of its client is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position accountant. responsibilities: prepare asset, liability and capital account entries by compiling and analyzing account information document financial transactions by entering account information recommend financial actions ...

Tirane, ofroj vend pune sales representative-chemicals - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, on behalf of its client, is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position sales representative-chemicals. key responsibilities: prepares annual plan of sales and visits and aligns it with the sales manager and sales targets of the company prepares annual plan of client’s visits aligns ...

Tirane, ofroj vend pune senior internal auditor - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group albania, on behalf of its one the biggest client in bank system, is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position senior internal auditor. main job purpose : internal audit function provides an independent, objective assurance and advisory activity designed to add value and improve the bank’s o...

Tirane, ofroj vend pune menaxher shitjesh - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin menaxher shitjesh. pergjegjesite kryesore: drejton dhe koordinon te gjitha aktivitetet e zones & skuadres, me qellim arritjen e objektivave sasiore dhe cilesore te miratuara kontrolli i veprimtarisë së përditshme hartimi i ofertave të ndryshme në ...

Tirane, ofroj vend pune accountant - e re

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group,on behalf of its client is looking for motivated candidates to join an amazing team in the position accountant. responsibilities: prepare asset, liability and capital account entries by compiling and analyzing account information document financial transactions by entering account information recommend financial actions ...

Tirane, ofroj vend pune specialiste finance

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners albania, në emër të klientit të saj, aktualisht është duke rekrutuar një specialiste finance. përgjegjësitë kryesore: · rregjistrimi i faturave të shitjes dhe blerjes për shpenzime dhe të ardhura. · ndjekja e kontabilitetit analitik – kontabilizime për shpërndarjen e të ardhurave dhe shpenzimeve sipas qëndrave të kostos, dokum...

Tirane, ofroj vend pune menaxher blerjesh

E2 Partners

-
Tiranë, Shqipëri
E2 partners group, në emër të klientit të saj, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin menaxher blerjesh. përgjegjësitë kryesore: siguron furnizimet per plotesimin e nevojave te komapanise. menaxhon mardheniet me furnitoret per programin me te cilin eshte ngarkuar. implementon dhe menaxhon negociatat me furnitoret, per programin me ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - e2 partners

E2 partners dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane