Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:DIMENSION (Fshij)Kategoritë:Inxhinier ndertimi (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë

Inxhinier ndertimi - DIMENSION

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 8 nga 8 rezultate (Këshilla për kërkim)

Inxhinier ndërtimi (në zbatim)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr po kërkon të rekrutojë për një nga klientët e saj një inxhinier ndërtimi (në zbatim) detyrat e pozicionit të planifikojë, të organizojë dhe të zbatojë punimet në sheshin e ndërtimit në përputhje me projektin, kushtet teknike të zbatimit, specifikimeve teknike dhe planit të cilësisë, duke respektuar afatet kohore dhe brenda bu...

Drejtues teknik i projektit

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr është duke rekrutuar një drejtues teknik për projektet e një kompanie lider qe operon ne sektorin e ndertimit. detyrat e pozicionit · merr pjesë së bashku me menaxherin e projektit në përgatitjen dhe menaxhimin e buxhetit të projektit; · përgatit dhe menaxhon grafikun e punimeve si dhe ndjekjen dhe ecurinë e tyre; · zbatimi i...

Inxhinier ndertimi (kostoist)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr për një nga kompanitë më të mëdha në industrinë e naftës dhe gazit, po kërkon të rekrutojë: inxhinier ndertimi (kostoist) detyrat e pozicionit evidenton kriteret per pjesemarrje ne tender. perpunon listen e materialeve te nevojshme ne perputhje me preventivin dhe specifikat si dhe pergatit kerkesen per oferte. pergatit analiz...

Inxhinier strukturist(junior)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr për një studio inxhinierike italiane që ofron shërbime konsulence në itali dhe europë për dizenjimin dhe implementimin e modeleve bim, po kërkon të rekrutojë: inxhinier strukturist (junior) detyrat e pozicionit njohja shume e mire e projektit dhe specifikimet e tij, pergatitja e specifikimeve teknike dhe suport ne pregatitjen...

Drejtues teknik

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension po kërkon të rekrutojë një drejtues teknik për një kompani lider në industrinë e ndërtimit në tregun shqiptar. drejtues teknik detyrat e pozicionit pergatit, rishikon dhe aprovon politikat dhe procedurat ne departamentin teknik. menaxhon projektet, duke respektuar cilesine, kohen, koston dhe kerkesat e investitorit; harton buxhe...

Associate project manager

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr is looking for an associate project manager for one of its clients, focused on the design, construction, commissioning, administration, maintenance, and operation of tourist resorts. summary: under the general supervision of the project manager, the associate pm manages all facets of project management (budget, schedule, proc...

Menaxher projekti

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension po kërkon të rekrutojë një menaxher projekti për një nga klientët e saj, një kompani lider në tregun shqipëtar. detyrat e pozicionit: planifikon, drejton, organizon dhe kontrollon projekte ndërtimore, përfshirë buxhetet dhe afatet kohore të projekteve. vlerëson rreziqet që lidhen me secilin projekt. eshte përgjegjës për perpuths...

Inxhinier zbatimi (palasë)

DIMENSION

-
Vlorë, Shqipëri
Dimension për një kompani që operon në fushën e ndërtimit po kërkon të rekrutojë kandidatë profesionistë për pozicionin vakant “inxhinier zbatimi” përgjegjësitë dhe detyrat: mban dhe manaxhon kontaktin e perditshëm me nënkontraktoret. kujdeset për zbatimin e buxhetit të projektit. kujdeset dhe sigurohet që projekti është në përputhje me k...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - inxhinier ndertimi dimension

Inxhinier ndertimi dimension dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane