Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:DIMENSION (Fshij)Kategoritë:IT dhe Zhvillim softesh (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë

IT dhe Zhvillim softesh - DIMENSION

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

It help desk (frengjisht/remote/kompani amerikane)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e it, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si it help desk. nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne! detyrat e pozicionit i ofroni supor...

It help desk (spanjisht/remote/kompani amerikane)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e it, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si it help desk. nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne! detyrat e pozicionit i ofroni supor...

It help desk (portugalisht/remote/kompani amerikane)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e it, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si it help desk. nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne! detyrat e pozicionit i ofroni supor...

It help desk ( kineze/remote/kompani amerikane)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e it, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si it help desk. nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne! detyrat e pozicionit i ofroni supor...

It help desk (anglisht/remote/kompani amerikane)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e it, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si it help desk. nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne! detyrat e pozicionit i ofroni supor...

It help desk (gajermanisht/remote/kompani amerikane)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e it, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si it help desk. nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne! detyrat e pozicionit i ofroni supor...

It help desk (italisht/remote/kompani amerikane)

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr në partneritet me një nga kompanitë amerikane lider në tregun e it, ju ofron mundësinë të punoni nga afër me ekspertë ndërkombëtar si it help desk. nëse jeni një individ i motivuar, punëtor dhe i gatshëm për të qenë pjesë e një ekipi fitues, bëni lëvizjen tuaj të ardhshme në karrierë me ne! detyrat e pozicionit i ofroni supor...

Full stack developer

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension hr is looking for a full stack developer. the candidate will part of a big team to support one of our clients in the automotive sector to build up an industrial hub based on a google cloud platform (gcp). the industrial hub represents a large program of multiple projects to optimize the entire value chain along the production pr...

Nodejs backend developer

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
We are currently recruiting a nodejs backend developer with – 3+ years of directly applicable experience. must have experience js, typescript, nodejs, webpack nodejs’s frameworks as express or fastify containerisation (docker) version control systems (git) databases (e.g. mysql/mongodb) design and development of rest api nice to have expe...

Data analyst/programues

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Për një agjensi programimi të huaj që realizon studime tregu, dimension po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: data analyst/programues detyrat e pozicionit përdorimi i tools të automatizuar për nxjerrjen e të dhënave nga burimet primare dhe sekondare heqja e të dhënave jo të rregullta (të dëmtuara) dhe rregullimi i gabimev...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - it dhe zhvillim softesh dimension

It dhe zhvillim softesh dimension dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane