Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:DIMENSION (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

DIMENSION

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 66 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune konsulente shitjesh (te toptani) - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension për një nga dyqanet prestigjoze në qendrën tregtare toptani, kërkon të rekrutoj kandidate për pozicionin vakant: “konsulente shitjesh” detyrat e pozicionit të kujdeset për klientët në dyqan duke iu prezantuar produktet. të mirëmbajë sektoret e produkteve. të evidentojë kërkesat e klientëve në lidhje me prouktet që ndjek. kualifi...

Tirane, ofroj vend pune kordinator/e shitjesh - e re

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension për një kompani të suksesshme që tregëton materiale termo-izoluese po kërkon të rekrutoj kordinator/e shitjesh detyrat e pozicionit aftësi të kuptojë dhe të komunikojë për çdo detaj në lidhje me kërkesat e klientëve. të mbajë kontakte të rregullta (duke përfshirë dhe komunikimin me telefon) me klientët,te rinj dhe ekzistues të m...

Lushnje, ofroj vend pune menaxher eksporti

DIMENSION

-
Lushnjë, Shqipëri
Dimension për një kompani që tregton fruta-perime për industrinë horeca po kërkon të rekrutojë kandidatë për pozicionin vakant: “menaxher eksporti” detyrat dhe përgjegjësitë kryesore studimi dhe analizimi i tregjeve ndërkombëtare me synim shtrirjen dhe zgjerimin e të analizojë mundësitë e zhvillimit të biznesit në tregje ndërkombëtare. të...

Lushnje, ofroj vend pune asistente administrative

DIMENSION

-
Lushnjë, Shqipëri
Dimension për një kompani që tregton fruta-perime për industrinë horeca po kërkon të rekrutojë kandidatë për pozicionin vakant: “asistente administrative” përgjegjësitë kryesore: harton dhe përpilon dokumenta administrative të shoqërise, në emër dhe për llogari të kësaj të fundit; menaxhon axhendën e drejtuesve të shoqerisë; mban proçes-v...

Palasë, ofroj vend pune specialist/e finance

DIMENSION

-
Shqipëri
Dimension për një kompani që operon në industrinë e turizmit dhe shërbimeve akomoduese po kërkon të rekrutojë kandidatë profesionistë për pozicionin vakant “specialist/e finance” (palasë) detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: mbulon mbledhjen e xhirove ditore dhe rakordohet me përgjegjësit e njësive të shërbimit; regjistron dhe rakordon par...

Tirane, ofroj vend pune menaxher shitjesh (pre-seller) /horeca

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension për një kompani që tregton fruta-perime për industrinë horeca po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher shitjesh (pre-seller) detyrat e pozicionit • kryen procesin e vizitave tek klientët, sipas grafikut te paracaktuar. • kryen procesin e listimit të klientëve të rinj në zonën përkatëse • mban marrëdhëniet ...

Durres, ofroj vend pune menaxher shitjesh (pre-seller) /horeca

DIMENSION

-
Durrës, Shqipëri
Dimension për një kompani që tregton fruta-perime për industrinë horeca po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant: menaxher shitjesh (pre-seller) detyrat e pozicionit • kryen procesin e vizitave tek klientët, sipas grafikut te paracaktuar. • kryen procesin e listimit të klientëve të rinj në zonën përkatëse • mban marrëdhëniet ...

Tirane, ofroj vend pune pr and events manager

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
For our client – a leading company in the albanian market, we are looking for the following position:pr and events manager duties & responsabilities responsible for brand management company identity and image. implement pr action plans. creating and managing a pr plan, including strategy, goals,budget and tactics coordinate and interact w...

Tirane, ofroj vend pune karelist

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension për një kompani lider në tregun shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike, po kërkon të rekrutoj kandidatë në pozicionin “karelist” përgjegjësitë kryesore: leviz produktet nga zona e magazinimit / ruajtjes në makina ose rimorkiot e distributoreve sipas urdherit te magazinierit magazinon produktet në hapesiren e duhur. në baza di...

Tirane, ofroj vend pune mekanik

DIMENSION

-
Tiranë, Shqipëri
Dimension për një kompani lider në tregun shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike, po kërkon të rekrutoj kandidatë në pozicionin “mekanik” përgjegjësitë kryesore: kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmëse në fillim të çdo turni. ekzaminon difektet gjatë procesit prodhues dhe ndërhyn për riparimin e menjëhershëm. plotëson fletën e ndër...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - dimension

Dimension dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane