Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Balfin Real Estate (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(11)
Lloji
  • Pa përcaktuar(11)

Balfin Real Estate

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 11 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend pune commercial manager - e re

Balfin Real Estate

-
Tiranë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e grupit balfin dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të ...

Vlore, ofrohet vend pune front office manager

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality is part of the balfin group and covers sales and marketing services in the field of real estate and accommodation services in the tourism industry, offering to the market a high level of expertise. balkan finance investment group , balfin group, represents one of the most important and successful investmen...

Vlore, ofrohet vend pune shofer në green coast resort

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e grupit balfin dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të ...

Tirane, ofrohet vend pune drejtues i ekipit të artit dhe dizajnit

Balfin Real Estate

-
Tiranë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e grupit balfin dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të ...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher shitjesh

Balfin Real Estate

-
Tiranë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e grupit balfin dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të ...

Vlore, ofrohet vend pune sanitar/e në green coast resort

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e grupit balfin dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të ...

Tirane, ofrohet vend pune menaxher shitjesh

Balfin Real Estate

-
Tiranë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e grupit balfin dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të ...

Vlore, ofrohet vend pune specialist finance në green coast resort

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e balfin group dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të su...

Vlore, ofrohet vend pune koordinator resorti palas, vlorë

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e balfin group dhe mbulon shërbime shitje & marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të suks...

Vlore, ofrohet vend pune teknik pishinash në green coast resort

Balfin Real Estate

-
Vlorë, Shqipëri
Balfin real estate & hospitality është pjesë e grupit balfin dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit, duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë. balkan finance investment group , balfin group, është një nga grupet investuese më të rëndësishme dhe më të ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - balfin real estate

Balfin real estate dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane