Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:BALKAN SPORT (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë

BALKAN SPORT

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 51 rezultate (Këshilla për kërkim)

Internship– asistente në departementin e financës - e re

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Balkan sport shpk, ofron mundësi internship-i: asistente në departementin e financës edukimi dhe kualifikimet : të ketë mbaruar ose të jetë studente në vitin e fundit në fakultetin ekonomik në degët: administrim biznesi, financë ose informatikë ekonomike. të jetë njohëse e excel-it dhe programeve bazë kompjuterike. të ketë etikë, fleksibi...

Tirane, ofrohet vend pune shitese adidas outlet laprake - e re

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Hr@balkansport.al + apliko

Internship asistente e burimeve njerëzore - e re

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Balkan sport shpk, ofron mundësi internship-i: asistente e burimeve njerëzore edukimi dhe kualifikimet : të ketë mbaruar ose të jetë studente në vitin e fundit në fakultetin ekonomik/juridk në degët: administrim biznes, juridik ose fusha të ngjashme. të jetë njohëse e gjuhës angleze. të jetë njohëse e excel-it dhe programeve bazë kompjute...

Fier, ofrohet vend pune shitese intersport fier gold - e re

BALKAN SPORT

-
Fier, Shqipëri
Hr@balkansport.al + apliko

Fier- kerkohet shites/e - e re

BALKAN SPORT

-
Fier, Shqipëri
Balkansport shpk , distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv intersport dhe the athlete’s foot , kërkon të punësojë shitës/e shitësi/ja prezanton në mënyrë profesionale produktet e reklamuara në ambjentet e dyqanit, i përgjigjet pyetjeve të klientit ...

Tirane, ofrohet vend pune operator i shitjeve online

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Balkansport shpk , distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv intersport dhe the athlete’s foot , kërkon të punësojë: operator/e i shitjeve online ky rol konsiston në shitjen online të produkteve për markat që kompania përfaqëson. operatori/ja e shitj...

Tirane, ofrohet vend pune operatore e kamerave.

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Balkansport shpk , distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv intersport dhe the athlete’s foot , kërkon të punësojë: operatore e kamerave operatorja e kamerave shikon filmime në mënyrë të drejtpërdrejtë ose të regjistruar, duke raportuar incidente os...

Tirane, ofrohet internship visual merchandiser

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Balkansport shpk , distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv intersport dhe the athlete’s foot , ofron: visual merchandiser – internship visual merchandiser është përgjegjës për pjesën vizuale të dyqaneve sipas konceptit dhe imazhit të sugjeruar nga ...

Tirane, ofrohet vend pune shitës/e

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Balkansport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive adidas, reebok dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv intersport dhe the athlete’s foot, kërkon të punësojë shitës/e: roli dhe përgjegjësitë : të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve. të tregojë dëshirë dhe rezultate të d...

Tirane, ofrohet stock & sales data analyst – internship

BALKAN SPORT

-
Tiranë, Shqipëri
Balkansport shpk, distributori zyrtar i markave të mirënjohura sportive si adidas, reebok, head, mares dhe givova për shqiperinë; dhe gjithashtu përfaqësues zyrtar i rrjetit multibrand sportiv intersport dhe the athlete’s foot, ofron për kandidatët e interesuar: stock & sales data analyst -internship stock & sales data analys është pjesë ...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - balkan sport

Balkan sport dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane