Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Aztech (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë

Aztech

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 24 rezultate (Këshilla për kërkim)

Menaxher/e për resurse njerëzore - e re

Aztech

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun kosovar. aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën: menaxher/e për resurse njerëzore detyrat dhe përgjegjësitë: drejton procedurat për admini...

Teknik (serviser) i teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (2 pozita) - e re

Aztech

-
Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun kosovar. aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën: § teknik (serviser) i teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (2 pozita) detyrat dhe p...

Operator i qendrës së thirrjeve (1 pozitë) - e re

Aztech

-
Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun kosovar. aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën: operator i qendrës së thirrjeve (1 pozitë) përgjegjësia: · operimi dhe koordinimi i punëv...

Praktikant në kategorinë e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (me mundësi punësimi) prishtinë - 4 pozita - e re

Aztech

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektroshtëpiakeve në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: praktikant në kategorinë e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (me mund...

Transporter në kategorinë c

Aztech

-
Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: transporter në kategorinë c kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së paku...

Teknik (serviser) i teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (2 pozita)

Aztech

-
Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun kosovar. aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën: § teknik (serviser) i teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (2 pozita) detyrat dhe p...

Operator i qendrës së thirrjeve (1 pozitë)

Aztech

-
Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun kosovar. aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën: operator i qendrës së thirrjeve (1 pozitë) përgjegjësia: · operimi dhe koordinimi i punëv...

Praktikant në kategorinë e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (me mundësi punësimi) prishtinë - 4 pozita

Aztech

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektroshtëpiakeve në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: praktikant në kategorinë e teknikës së bardhë dhe elektro-shtëpiakeve (me mund...

Dizajner grafik

Aztech

-
Prishtinë, Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun kosovar. aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën: dizajner grafik detyrat dhe përgjegjësitë: bashkëpunon me stafin për ideimin dhe krijimin...

Menaxher në fushë kosovë

Aztech

-
Kosovë
Kompania aztech është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun kosovar. aktualisht kompania aztech zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të kosovës. kompania aztech shpall konkurs - vende të lira pune për pozitat: menaxher në fushë kosovë kualifikimet: · preferohet të ketë të përfunduar së paku sh...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - aztech

Aztech dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane