Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:AssistDigital Tirana (Fshij) Fshijini të gjitha

AssistDigital Tirana

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 65 rezultate (Këshilla për kërkim)

Contact center staff

AssistDigital Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi assist digital përmirëson përvojën e klientit dhe performancën e biznesit të klientëve falë një game të gjerë shërbimesh dixhitale. të specializuar në crm dhe transformimin dixhital ofrojmë shërbime këshilluese dhe programe të automatizimit të marketingut në një nivel ndërkombëtar. për zyrat tona në qendër të tiranës kërkojmë c...

Contact center staff (gjermanisht dhe italisht)!

AssistDigital Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Për zyrat tona në qendër të tiranës assist digital përmirëson përvojën e klientit dhe performancën e biznesit të klientëve falë një game të gjerë shërbimesh dixhitale. të specializuar në crm dhe transformimin dixhital ofrojmë shërbime këshilluese dhe programe të automatizimit të marketingut në një nivel ndërkombëtar. për zyrat tona në qen...

Assistdigital tirana contact center staff (gjermanisht dhe italisht)!

AssistDigital Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Cfarë do të bësh? monitorim dhe analizim të saktësisë së komunikimit të konsulentëve me klientët përmes kanaleve telefon dhe postë elektronike të sigurohesh që konsulentët ofrojnë nivel të lartë të shërbimit ndaj klientit dhënia e vlerësimeve individuale ndaj konsulentëve mbi ecurinë e punës së tyre regjistrim të vlerësimeve të cilësisë d...

Konsulentë në gjuhën greke

AssistDigital Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi assist digital përmirëson përvojën e klientit dhe performancën e biznesit të klientëve falë një game të gjerë shërbimesh dixhitale. të specializuar në crm dhe transformimin dixhital ofrojmë shërbime këshilluese dhe programe të automatizimit të marketingut në një nivel ndërkombëtar. për zyrat tona në qendër të tiranës kërkojmë; ...

Operatore contact center in lingua straniera (tedesco, francese o spagnolo)

Sede vimodrone per il nostro lab di vimodrone (mi) – viale martesana, 12, (fermata metro cologno sud) stiamo ricercando: n. 10 consulenti per attività outbound (cliente leader nel settore hearing care): chi sei? hai un’ottima dialettica e buone capacità relazionali hai un forte orientamento al cliente e al raggiungimento degli obiettivi h...

Greqisht! konsulentë në gjuhën greke

AssistDigital Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Për zyrat tona në qendër të tiranës assist digital përmirëson përvojën e klientit dhe performancën e biznesit të klientëve falë një game të gjerë shërbimesh dixhitale. të specializuar në crm dhe transformimin dixhital ofrojmë shërbime këshilluese dhe programe të automatizimit të marketingut në një nivel ndërkombëtar. për zyrat tona në qen...

Assistdigital tirana konsulentë në gjuhën greke!

AssistDigital Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
Cfare do të bësh? do të menaxhosh kërkesat e klientëve do të arrish objektivat e aktivitetit“me qëllimin për rritjen e diversitetit dhe për të luftuar për mundësi të barabarta, ky njoftim u drejtohet të gjithë kandidatëve pa asnjë lloj diskriminimi. shoqëria assist sh.p.k., në cilësinë e kontrolluesit të të dhënave personale. të dhënat që...

Assistdigital tirana artificial intelligence engineer

AssistDigital Tirana

-
Tiranë, Shqipëri
What will you do? analyze customer requirements – functional and non-functional develop components and integrations for nlp application, specifically for conversational ai (voice and text). collaborating with cross functional teams to define, design and build new chatbots/voicebot manage production support issues complete assigned work wi...

It specialist durazzo

AssistDigital Tirana

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi assist digital è una customer experience management company. siamo specializzati in servizi end-to-end che combinano le potenzialità dell’intelligenza umana e di quella artificiale per migliorare le performance dei nostri clienti. per la nostra nuova sede a durazzo stiamo cercando: it specialist team leader kualifikimet se hai:...

Consulenti per attività di servizio clienti durazzo

AssistDigital Tirana

-
Durrës, Shqipëri
Përshkrimi assist digital è una customer experience management company. siamo specializzati in servizi end-to-end che combinano le potenzialità dell’intelligenza umana e di quella artificiale per migliorare le performance dei nostri clienti. per la nostra nuova sede di durazzo stiamo cercando consulenti per attività di servizio clienti. s...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - assistdigital tirana

Assistdigital tirana dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane