Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Art And Tourism Development Group (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(38)
Lloji

Art And Tourism Development Group

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 38 rezultate (Këshilla për kërkim)

Kavaje, ofroj vend pune recepsionist (m/f)

Marea resort pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon: recepsionist (m/f) kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: diplomë universitare në hoteleri turizëm ose gjuhët e huaja përbën avantazh; të kenë m...

Kavaje, ofroj vend pune punonjëse pastrimi

Marea resort jesë e kompanisë atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon: punonjëse pastrimi kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë; të jenë të afta të kryejnë detyrat në ko...

Asistent/e rezervimi

Kompania atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e: asistent/e rezervimi përshkrim i përgjithshëm luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve kompanise atd...

Tirane, ofroj vend pune asistent/e rezervimi

Kompania atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton për të aplikuar në pozicionin e: asistent/e rezervimi përshkrim i përgjithshëm luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve kompanise atd...

Sarande, ofroj vend pune pastiçier

Art And Tourism Development Group

-
Sarandë, Shqipëri
Bougainville bay resort & spa pjesë e kompanisë atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. fton profesionistë për të aplikuar në pozicionin e: pastiçier (m/f) përshkrim i përgjithshëm të jenë përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në ...

Menaxher turizmi new new

Kompania atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni për pozicionin e: menaxher turizmi përshkrim i përgjithshëm menaxheri është përgjegjës për menaxhimin e punonjësve, marketingut, koordinimin dhe administrimin ...

Përgjegjës/e finance

Atdg (art and tourism development group), një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikoni në pozicionin e: përgjegjës/e finance përshkrim i përgjithshëm përgjegjësi/sja e financës do të punojë së bashku me ekipin në bashkëpunim të ngushtë me drejtuesin e depa...

Financier /e

Kompania atdg (art and tourism development group) , një nga kompanitë lider në fushën e turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar. ju fton të aplikni në pozicionin e: financier /e përshkrim i përgjithshëm financier/e do të punojë së bashku me ekipin në bashkëpunim të ngushtë me drejtuesin e departamentit te f...

Reservation manager

Art and tourism development group is one of the largest hotel & tourism industry company with a large extend on the albanian coast. with stylish rooms and convenient apartments in a very prestigious locations, you will find the ideal place for a productive business and enjoyable leisure time. you will definitely enjoy a new service that h...

Reservation agent

Art and tourism development group is one of the largest hotel & tourism industry company with a large extend on the albanian coast. with stylish rooms and convenient apartments in a very prestigious locations, you will find the ideal place for a productive business and enjoyable leisure time. you will definitely enjoy a new service that h...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - art and tourism development group

Art and tourism development group dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane