Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Ar-bi Service Shpk (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Kompanitë
Lloji

Ar-bi Service Shpk

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 43 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofrohet vend intership ne departamentin e burimeve njerezore

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Ar-bi servise shpk intership ne departamentin e burimeve njerezore. aplikoni ne hr@arbidistribution.al cel. : +355 697 048 817 + apliko

Tirane, ofroj vend pune kasier/e

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Superstar market pjese e ar-bi service shpk, kerkon te punesoje per qytetin e tiranes. kasier/e *preferohet te kene eksperience. *te jene te komunikushem me klientet dhe stafin. *te kene fleksibilitet ne orare. ofrohen kushte shume te mira pune dhe page. kontaktoni ne cel: +355 697 048 817 ose dergoni cv tuaj ne adresen: hr@arbidistributi...

Tirane, ofrohet vend pune operator njesie

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Superstar market pjese e ar-bi service shpk kerkon te punesoje, operator njesie per qytetin e gjirokastres. aftesite dhe kualifikimet: *te kene perfunduar arsimin e larte. *te kete eksperience pune. *te kete fleksibilitet ne orare. *te jene zoterues te paketes microsoft office . *te kene aftesi komunikimi. *te kete aftesi organizuese. te ...

Tirane, ofrohet vend pune financiere

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Ar-bi servise shpk kerkon te punesoje: financiere. kandidatja duhet te plotesoje keto kritere: *te kete perfunduar studimet e larta. *te njoh programin bilanci. *te kete minimalisht 2 vite eksperience ne te njejtin pozicion. *te jete person i komunikushem dhe te kete fleksibilitet ne orare. *te jete i afte per te punuar ne grup dhe te bas...

Tirane, ofrohet vend pune asistente administrative

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Ar-bi servise shpk kerkon te punesoj: asistente administrative: komunikon dhe mban korrespondencën e postës elektronike në emër të eprorëve të kompanisë. organizon axhendën, mbledhjet dhe takimet e eprorëve, si dhe manaxhon disa detyra njekohësisht, duke ndjekur prioritetet. përgatit materialet dhe shkresat e ndryshme për eprorët. kryen d...

Menaxhere blerje

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Ar-bi service shpk kerkon te punesoje, menaxher/e blerjesh. menaxhon dhe kontrollon ndryshimin e cmimeve nga ana e furnitoreve. organizon procesin e porosive te mallrave. menaxhon implementimin e kontratave me furnitoret. menaxhon dhe kontrollon performancen e kategorive. realizon targetet per performancen e kategorive. implementon, menax...

Menaxher/e shitjesh

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Ar-bi service shpk kerkon te punesoje, menaxher shitjesh të përfaqësojë kompaninë në një mënyrë profesionale dhe pozitive në cdo moment; të japë kontribut proaktiv dhe të vazhduëshëm në zhvillimin dhe përmirësimin e përformances së departamentit të shitjes. të menaxhojë procesin e shitjes dhe të arrijë objektivat e vendosur individual dhe...

Menaxhere kategorie

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Menaxher/e kategorie. zhvillon dhe egzekuton strategjinë e çmimeve dhe promocioneve të kategorisë. përgjegjës për planifikimin dhe implementimin e strategjisë për kategorinë e produkteve. menaxhon portofolin e produkteve. bashkepunon me klientin për të zhvilluar aftësinë e të kuptuarit të nevojave të tyre me qëllim përmirësimin e eksperie...

Gjirokaster, ofroj vend pune kasier/e

Ar-bi Service Shpk

-
Gjirokastër, Shqipëri
Superstar market pjese e ar-bi service shpk, kerkon te punesoje per qytetin e gjirokastres. kasier/e *preferohet te kene eksperience. *te jene te komunikushem me klientet dhe stafin. *te kene fleksibilitet ne orare. ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Tirane, ofroj vend pune punonjes magazine

Ar-bi Service Shpk

-
Tiranë, Shqipëri
Magazinier. aftesite dhe kualifikimet: *te kete eksperience pune. *te kete fleksibilitet ne orare. *te kene aftesi komunikimi. *te kete aftesi organizuese. te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne: email: hr@arbidistribution.al

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - ar bi service shpk

Ar bi service shpk dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane