Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Aleat (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

Aleat

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 10 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune database administrator

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
For our organization we are looking for a: database administrator m/f. summary a database administrator (dba) is responsible for the maintenance, tuning, performance and administration of database. he/she will also be involved in the planning and development of the databases as well as troubleshooting database issues. the work environment...

Tirane, ofroj vend pune database administrator

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
For our organization we are looking for a: database administrator m/f. summary a database administrator (dba) is responsible for the maintenance, tuning, performance and administration of database. he/she will also be involved in the planning and development of the databases as well as troubleshooting database issues. the work environment...

Aleat database administrator

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
For our organization we are looking for a: database administrator m/f. a database administrator (dba) is responsible for the maintenance, tuning, performance and administration of database. he/she will also be involved in the planning and development of the databases as well as troubleshooting database issues. the work environment is dyna...

Tirane, ofroj vend pune finance assistant

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
Aleat sh.p.k., is an albanian joint venture company of idemia identity & security (previously sagem sécurité) and the albanian-american enterprise fund (aaef) for the production and the distribution of the id cards and biometric passports for albanian citizens. www.aleat.al for our organization we are looking for a finance assistant in fi...

Tirane, ofroj vend pune finance assistant

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
Aleat sh.p.k., is an albanian joint venture company of idemia identity & security (previously sagem sécurité) and the albanian-american enterprise fund (aaef) for the production and the distribution of the id cards and biometric passports for albanian citizens. www.aleat.al for our organization we are looking for a finance assistant in fi...

Aleat finance assistant

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
Aleat sh.p.k., is an albanian joint venture company of idemia identity & security (previously sagem sécurité) and the albanian-american enterprise fund (aaef) for the production and the distribution of the id cards and biometric passports for albanian citizens. www.aleat.al for our organization we are looking for a finance assistant in fi...

Tirane, ofroj vend pune production operator

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
Aleat sh.p.k., is an albanian joint venture company of idemia identity & security (previously sagem sécurité) and the albanian-american enterprise fund (aaef) for the production and the distribution of the id cards and biometric passports for albanian citizens. www.aleat.al for our organization we are looking for a production operator m/f...

Berat, ofroj vend pune operator regjistrimi, komuna kutalli

Aleat

-
Berat, Shqipëri
Aleat sh.p.k është një kompani shqiptare me sipërmarrje të përbashkët të idemia identity & security dhe fondit shqiptaro–amerikan të ndërmarrjeve për prodhimin dhe shpërndarjen e kartave të identitetit dhe pasaportave biometrike për qytetarët shqiptarë. www.aleat.al për organizatën tonë ne jemi duke kërkuar për një operator/e regjistrimi ...

Tirane, ofroj vend pune system administrator infrastructure

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
Aleat sh.p.k., is an albanian joint venture company of idemia identity & security (previously sagem sécurité) and the albanian-american enterprise fund (aaef) for the production and the distribution of the id cards and biometric passports for albanian citizens. www.aleat.al for our organization we are looking for a system administrator in...

Aleat system administrator infrastructure

Aleat

-
Tiranë, Shqipëri
Aleat sh.p.k., is an albanian joint venture company of idemia identity & security (previously sagem sécurité) and the albanian-american enterprise fund (aaef) for the production and the distribution of the id cards and biometric passports for albanian citizens. www.aleat.al for our organization we are looking for a system administrator in...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - aleat

Aleat dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane