Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Albanian HR Solutions (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Lloji

Albanian HR Solutions

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 31 deri në 40 nga 44 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune elektricist

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: teknik elektrik/ elektricist kërkesat: - preferohet të kenë mbaruar arsimin e mesëm profesional n...

Katar, ofroj vend pune baker/furrxhi

Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: baker/furrtar në katar kritere/kualifikime: kandidatët duhet të kenë eksperiencë pune në prodhimi...

Tirane, ofroj vend pune financiere

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: financiere kërkesat/kualifikimet: -të kenë përfunduar arsimin e lartë në financë. -të kenë minimu...

Korce, ofroj vend pune inxhinier ndërtimi (zbatimi)

Albanian HR Solutions

-
Korçë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: inxhinier zbatimi kërkesat/kualifikimet: -të kenë përfunduar studimet në degën inxhinieri ndërtim...

Korce, ofroj vend pune inxhinier ndërtimi (zbatimi)

Albanian HR Solutions

-
Korçë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: inxhinier zbatimi kërkesat/kualifikimet: -të kenë përfunduar studimet në degën inxhinieri ndërtim...

Katar, ofroj vend pune asistente në klinikë dentare

Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: asistente në klinikë dentare, në doha - qatar. kritere/kualifikime: kandidatet duhet të kenë përf...

Katar, ofroj vend pune asistente në klinikë dentare

Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: asistente në klinikë dentare, në doha - qatar. kritere/kualifikime: kandidatet duhet të kenë përf...

Tirane, ofroj vend pune javascript developer

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania "albanian hr solutions sh.p.k." është një kompani e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions sh.p.k ka filluar selektimin e kandidatëve për pozicionin: javascript ui developer kërkesat dhe kualifikimet: 1. të ketë përfunduar studimet e larta. 2....

Tirane, ofroj vend pune javascript developer

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Kompania "albanian hr solutions sh.p.k." është një kompani e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions sh.p.k ka filluar selektimin e kandidatëve për pozicionin: javascript ui developer kërkesat dhe kualifikimet: 1. të ketë përfunduar studimet e larta. 2....

Pergjegjes projekti (inxhinier elektrik)

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit “albanian hr solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: përgjegjës projekti (inxhinier elektrik) kërkesat/kualifikimet: -të kenë përfunduar studimet e la...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - albanian hr solutions

Albanian hr solutions dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane