Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Albanian HR Solutions (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(58)
Lloji
  • Pa përcaktuar(58)

Albanian HR Solutions

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 58 rezultate (Këshilla për kërkim)

Tirane, ofroj vend pune data analyst - e re

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: data analyst kërkesat/kualifikimet: -preferohet të ketë përfunduar arsimin e lartë në një nga deg...

Tirane, ofroj vend pune përgjegjës/e finance - e re

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: përgjegjës/e finance kërkesat/kualifikimet: -të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën financë....

Tirane, ofroj vend pune konsulent shitjesh - e re

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: konslent shitjesh kërkesat/kualifikimet: -preferohet të ketë përfunduar arsimin e lartë. -të ketë...

Tirane, ofroj vend pune përgjegjës/e finance - e re

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: përgjegjës/e finance kërkesat/kualifikimet: -të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën financë....

Tirane, ofroj vend pune drejtues kantieri

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: drejtues kantieri kërkesat/kualifikimet: -të kenë përfunduar studimet në degën inxhinieri ndërtim...

Tirane, ofroj vend pune store manager

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: store manager kërkesat/kualifikimet: -të ketë përfunduar arsimin e lartë. -të ketë minimumi 2 vit...

Tirane, ofroj vend pune analist/e planifikimi

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: analist/e planifikimi kërkesat/kualifikimet: -të ketë përfunduar arsimin e lartë në një nga degët...

Tirane, ofroj vend pune financier/e

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: financier/e (junior) kërkesat/kualifikimet: -të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën financë....

Tirane, ofroj vend pune financier/e

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: financier/e kërkesat/kualifikimet: -të ketë përfunduar arsimin e lartë në degën financë. -të ketë...

Tirane, ofroj vend pune specialist/e i burimeve njerezore

Albanian HR Solutions

-
Tiranë, Shqipëri
Agjencia e punësimit "albanian hr solutions sh.p.k." është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në fushën e burimeve njerëzore. albanian hr solutions ka nisur procesin e selektimit për postin: specialist/e i/e burimeve njerezore kërkesat/kualifikimet: -të ketë përfunduar arsimin e lartë. -...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - albanian hr solutions

Albanian hr solutions dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane