Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:AlbaPunesim (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
  • Pa përcaktuar(29)
Lloji
  • Pa përcaktuar(29)

AlbaPunesim

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 29 rezultate (Këshilla për kërkim)

Specialist faturimi ne kompani italiane

AlbaPunesim

-
Tiranë, Shqipëri
Alba punesim eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj: ndermjetesimin ne tregun e punes. ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi. per nje klien...

Infermiere ne klinike

AlbaPunesim

-
Tiranë, Shqipëri
Alba punesim eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes. ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi. per nje klie...

Menaxher/e marketingu

AlbaPunesim

-
Shqipëri
Alba punesim eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes.ne perdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore per t'ju pergjigjur nevojave te klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi. per nje klien...

Data entry

AlbaPunesim

-
Shqipëri
Per nje klientin tone, nje nga kompanite farmaceutike me te medha ne vend, alba punesim ka nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin: data entry - kandidatet duhet te kene perfunduar arsimin e larte ne degen:menaxhim biznesi -eksperienca e punes perben avantazh -puna ka te bej me hedhje dhe perpunim te dhenash ne kompani f...

Marketing manager

AlbaPunesim

-
Tiranë, Shqipëri
Marketing manager for one of his clients, a company in tirana, we started the selection process for the candidates for the position: marketing specialist requirements: university degree to have work experience in marketing for at least 2 years good knowledge in the english language to be able to work individually salary : competitive if y...

Inxhinier mekanik / inxhinier mjedisi (profili enegjitik) f/ m

AlbaPunesim

-
Shqipëri
Alba punesim eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes.ne perdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore per t'ju pergjigjur nevojave te klienteve, duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi. per nje klien...

Agjent shitje (tirane)

AlbaPunesim

-
Tiranë, Shqipëri
Alba punesim eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes. ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve, duke ju siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi. per nje kli...

Medical representative ( 500 euro / net & bonus)

AlbaPunesim

-
Tiranë, Shqipëri
Alba punësim is a private recruitment agency, which has as its activity: mediation in the labor market. we use our professionalism in the field of human resources to meet the needs of our clients by providing the best candidates in the labor market and to offer to the candidate’s employment opportunities. for one of our clients, a consume...

Hr manager

AlbaPunesim

-
Shqipëri
Per nje klientin tone, kemi nisur procesin e selektimit te kandidatëve per pozicionin: hr manager kerkesat : të ketë mbaruar studimet e larta të ketë mbi 5 vjet eksperiencë ne fushen hr; njohuri shumë të mira të gjuhës angleze; të dijë të përdorë në mënyrë të shkëlqyer paketën office; aftësi të mira manaxheriale, koordinuese, organizuese ...

Menaxhere ne showroom ( personeli & mirembajtje)

AlbaPunesim

-
Tiranë, Shqipëri
Alba punesim eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes. ne përdorim profesionalizmin tone ne fushen e burimeve njerezore për t'ju përgjigjur nevojave të klienteve,duke u siguruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve duke ju ofruar mundesi punesimi. per nje klien...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - albapunesim

Albapunesim dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane