Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Ju keni filtruar:Kompanitë:Aiba (Fshij) Fshijini të gjitha
Shtetet
Rajonet
Kompanitë
Kategoritë
Lloji

Aiba

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 9 nga 9 rezultate (Këshilla për kërkim)

Durres, ofrohet vend pune nutricionist - e re

Aiba

-
Durrës, Shqipëri
Aiba kompani sh.a shpall vakant pozicionin e nutricionistit. detyrat formulon dieta dhe racione për të maksimizuar rritjen, riprodhimin, shëndetin dhe performancën vlerëson vlerën kimike dhe ushqyese të ushqimeve, shtojcave ushqimore, për shpendet dhe kafshet monitoron formulimet e ushqimit për të përmbushur performancën e cilësisë dhe st...

Durres, ofroj vend pune ass.drejtor per blerjen e lendeve te para. - e re

Aiba

-
Durrës, Shqipëri
Aiba kompani sh.a shpall vakant pozicionin ass. drejtor per blerjen e lendeve te para. detyrat ndjek zbatimin e procedures se blerjeve te miratuar nga administratori ndjek pagesat e furnitoreve kontrollon zbatimin e kontratave me furnitoret verifikon gjendjen e lendes se pare ne magazine, vlereson kohen e nevojshme per levrimin e mallit d...

Durres, ofrohet vend pune inxhinier elektro-mekanik - e re

Aiba

-
Durrës, Shqipëri
Aiba kompani sh.a shpall vakant pozicionin e inxhinierit elektro-mekanik. detyrat ruan funksionimin optimal të të gjithë mekanizmave, përdorimin e tyre kompetent, korrigjimin në kohë në rast prishjeje dhe inspektime teknike dhe përditësimin e pajisjeve. gjithashtu optimizon kostot e riparimit dhe mbajtjes së gjendjes optimale të mekanizma...

Durres, ofroj vend pune shofer

Aiba

-
Durrës, Shqipëri
Aiba kompani sha shpall vakant pozicionin e shoferit kandidatet duhet te plotesojne keto kritere: te kene eksperience pune ne nje pozicion te ngjashem te jene te pajisur me patente ne kategorine b ose c te jene banues ne qytetin e durresit ose shijakut te kene aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup. te interesuarit mund te paraqiten p...

Vlore, ofroj vend pune punetor magazine

Aiba

-
Vlorë, Shqipëri
Aiba kompani sha shpall vakant pozicionin e punetorit te magazines . kandidatet duhet te plotesojne keto kritere: te kene eksperience pune ne nje pozicion te ngjashem. te kene perfunduar arsimin e mesem. te banojne ne qytetin e vlores. te kene aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup. te interesuarit mund te paraqiten prane kompanise os...

Menaxher marketingu

Aiba

-
Shqipëri
Aiba kompani sha shpall vakant pozicionin e menaxherit te marketingut. kandidatet duhet te plotesojne keto kritere: përgatitja e buxheteve, planeve dhe elementeve marketing në përputhje me strategjinë dhe objektivat e biznesit duke e detajuar në plane veprimi mujore dhe vjetor; monitorimi dhe zbatimi i aktiviteteve të marketingut brënda b...

Vlore, ofroj vend pune pergjegjes sektori - veterinari

Aiba

-
Vlorë, Shqipëri
Aiba kompani sha shpall vakant pozicionin e pergjegjesit te sektorit ne stabilimentin e vlores. kandidatet duhet te plotesojne keto kritere: te kene eksperience pune ne nje pozicion te ngjashem. te kene perfunduar arsimin e larte per veterinari. te banojne ne qytetin e vlores. te kene aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup. pergjegjes...

Durres, ofroj vend pune operator i salles se monitorimit

Aiba

-
Durrës, Shqipëri
Aiba kompani shpall vakant pozicionin operator i salles se monitorimit. kondidatet duhet te plotesojne keto kritere: te kene eksperience pune ne nje pozicion te ngjashem. te kene perfunduar arsimin e mesem. te banojne ne qytetin e durresit ose shijakut. te kene aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup. te interesuarit mund te dergojne c...

Kerkojme punonjes lavazhi

Aiba

-
Durrës, Shqipëri
Aiba kompani sha shpall vakant pozicionin e lavazhierit. kandidatet duhet te plotesojne keto kritere: te kene eksperience pune ne nje pozicion te ngjashem. te kene perfunduar arsimin e mesem. te banojne ne qytetin e durresit ose shijakut. te kene aftesi te mira komunikimi dhe pune ne grup. te interesuarit mund te paraqiten prane kompanise...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - aiba

Aiba dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane