Regjistrohuni

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Renditni sipas:  rëndësisëdatës

ekonomist

Abonohu për njoftime të përditshme pune.

Ofertat më të reja të punësimit direkt në e-mail-in tuaj. Merrni e-mail-e të personalizuara që përputhen me kërkimin tuaj.

Punë 1 deri në 10 nga 186 rezultate (Këshilla për kërkim)

Ekonomist - e re

PRIOR CONSTRUCION

-
Tiranë, Shqipëri
Përgjegjësitë 1. të ketë njohuri për materialet e ndërtimit 2. rakordim dhe kontrollim të fletëhyrje dhe fletëdaljeve të magazines 3. rakordim për gjendjen e materialeve mujore me inxhinierët, kostoistët dhe magazinierin 4. ndjek situacionimin mujor për punimet shtesë të klientëve dhe harmonizimin me situacionin mujor të investimit 5. mba...

Ekonomist

PRIOR CONSTRUCION SH.P.K

-
Tiranë, Shqipëri
Ekonomist në sektorin e ndërtimit 1. të ketë njohuri për materialet e ndërtimit 2. rakordim dhe kontrollim të fletëhyrje dhe fletëdaljeve të magazines 3. rakordim për gjendjen e materialeve mujore me inxhinierët, kostoistët dhe magazinierin 4. ndjek situacionimin mujor për punimet shtesë të klientëve dhe harmonizimin me situacionin mujor ...

Ekonomist

Havana

-
Vlorë, Shqipëri
Detaje rreth punës vendndodhja : vlorë lloji i punes : full time adresa : dhermi

Ekonomist/e

Partner.al

-
Tiranë, Shqipëri
Përshkrimi partner.al kërkon një ekonomist/e në tiranë për një klient, i cili operon në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektroshtëpiake. detyrat detyrat dhe përgjegjësitë: përgjegjëse për regjistrimin e faturave të blerjeve, importeve, shpenzimeve të brendshme dhe shitjeve në programin financiar; përditëson...

Ekonomist/e - e re

Tiranë, Shqipëri
Kompania rodiopharma kerkon te punesoje ne pozicionin ekonomist/e duhet te kete experince pune dhe te nojhi mire programet alpha web dhe alpha. ju lutem dergono cv ne email info@rodiopharma.al

Ekonomist/e

Tiranë, Shqipëri
Kerkojme te punesojme ekonomist/e. te kete eksperience ne kete profil afati i fundit i aplikimit: 01/01/2021 12:18

Ekonomist/e

Durrës, Shqipëri
Albatir expres, është një kompani lider në fushën e transportit kombetar dhe nderkombetar. kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit. në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadres në ambjentin e punës. gjithashtu vleresimi sipas një skeme motivimi në referen...

Ekonomist, tiranë

Metropol Group

-
Tiranë, Shqipëri
Ky pozicion ka përgjegjësinë e vazhdueshme për realizimin e përditshëm të detyrave të tij/saj në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë. -regjistrim i faturave të blerjeve dhe shitjeve;-regjistrim i veprimeve të bankave dhe arkave dhe inicimi i pagesave në bakë dhe arkë;-mbledhje dhe rakordim të xhirove ditore;-rakordim furnit...

Ekonomist/e

MEDITERANEA Sh.p.k

-
Lushnjë, Shqipëri
Regjistrim fatura shitje dhe blerje per shpenzime dhe te ardhurarregjistrim i veprimeve te magazines, rakordim ne lidhje me levizjet e materialeverakordim me doganenndjek ecurine e pagesave te klienteve ne baze te eksportevendjekja e detyrimeve te furnitoreve / nenkontraktoreve sipas kontratave te puneskontroll i detajuar i shpenzimeve & ...

Ekonomist/e

Tiranë, Shqipëri
Partner.al kërkon një ekonomist/e në tiranë për një klient, i cili operon në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektroshtëpiake. detyrat dhe përgjegjësitë: përgjegjëse për regjistrimin e faturave të blerjeve, importeve, shpenzimeve të brendshme dhe shitjeve në programin financiar; përditëson sistemet e brendsh...

Njoftime pune ne Shqiperi dhe Kosove - njoftime pune ekonomist

Njoftime pune ekonomist dhe oferta punesimi online. Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane