Regjistrohuni

# Recepsionist

Recepsionist

Kohë e plotë
Tiranë, Shqipëri
Data e përfundimit: 24 Mars 2021

Përshkrimi

Ofrohet vend pune ne recepsion,hotel me 3 yje.vetem me anglishte perfekte.8 ore ne dite dhe 7 dite ne jave.preferohet me eksperience te meparshme.ju lutem me telefononi dhe jo aplikim ne whatsapp.
  • KategoriaHoteleri dhe Turizem
  • LlojiKohë e plotë
  • Paga30000 ALL
  • Vite eksperiencëMesatare (3 - 10 vite)
  • Data e postimit21 Shkurt 2021
  • Numri i kandidatëve30
  • Letër motivueseJo
  • Kërkohet fotoJo